BEAUTY SAVJET

Ne znate kako odabrati pravu nijansu 'nude' ruža? Ovaj genijalan trik sigurno će vam olakšati potragu

09.03.2023 u 08:38

Bionic
Reading

Ljubiteljice neutralnih tonova ruževa složit će se kako nije nimalo lako pronaći pravu nijansu ruža za usne

Nedavno tjedni mode potvrdili su kako će najveći trend ove godine biti upravo prirodne, svježe i suptilno naglašene usne.

Bez obzira jeste li ljubiteljica crvenih ruževa poput Taylor Swift ili pak ružičastih tonova kakve voli Jennifer Lopez, uvijek je dobro u svojoj kozmetičkoj torbici imati i neutralan ruž.

No potraga za idealnom bojom koja će na najbolji način istaknuti crte lica i komplimentirati tenu nije nimalo laka.

@jodi_nagelsphy Lipstick Duet with @unbiden Finding the perfect pink nude lipstick using my favourite @esteelauder lipsticks!! What do you think?? #beautytok #beautyhack #lipstickhack #theperfectnude #lipstick #esteelauder #lipsticktip #tiktokmademebuyit #nofilters ♬ original sound - jodi_nagelsphy

Kao i kod pudera i korektora, i kod odabira ruža za usne, bio on nude ili u boji, potrebno je voditi računa o vlastitom tonu i podtonu.

'Ružičaste nijanse prikladnije su za one sa svijetlim tenom, dok su ljubičaste nijanse savršene za srednje svijetlu put. Dobar je savjet da se koristi ruž koji se savršeno slaže s olovkom i da preferirate mat teksture koje su znatno dugotrajnije', savjetuju beauty stručnjaci poznatog brenda Charlotte Tilbury.

NA PARIŠKOM TJEDNU MODE

Glamurozna revija Valentina vrvjela je poznatim damama; pogledajte njihove stajlnge

Pogledaj galeriju

Najnoviji beauty savjet dolazi s TikToka te bilježi sve veći broj preglede i lajkova, a radi se o vrlo jednostavnom triku. 

Riječ je o testu koji vam omogućuje da identificirate točnu nijansu golog ruža koristeći samo vrhove prstiju. Naime, kako su pokazale brojne korisnice, dovoljno je samo pritisnuti vrhove prstiju i boja koje se pojavi na jagodici prsta najbolji je izbor.

Uz pomoć ovog testa savršen nude ruž lako ćete odabrati, kažu oduševljene korisnice TikToka.

Kako to funkcionira? Samo stavite stisnuti prst pokraj različitih dostupnih nijansi ruževa i vaša će potraga vrlo brzo završiti pa ga isprobajte i vi.