UVIJEK DRUKČIJA

Kraljica Letizia pronašla je haljinu koja itekako laska figuri

08.03.2023 u 12:59

  • +11

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: 797/DAVID/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica Letizia uvijek je među najbolje odjevenim damama s kraljevskih dvora te s lakoćom bira modne kombinacije koje u prvi plan ističu njezinu vitku figuru

Supruga kralja Felipea VI prava je modna odlikašica koja, kad se radi o izboru odjeće, jednostavno ne zna za greške.

Glamurozna brineta i majka dvije kćeri ponovno je mamila uzdahe genijalnim stajlingom s modernim twistom, za koji je dobila brojne komplimente prilikom gostovanja na koncertu 'In Memoriam' za žrtve terorizma u Madridu.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bivša novinarka plijenila je poglede u elegantnoj crnoj haljini načinjenoj od svile u efektnoj tehnici tie dye te sa zanimljivim naboranim detaljem na boku i rasporkom na nozi.

Haljinu koju potpisuje španjolski brend Cortana upotpunila je Pradinim stiletticama, koje je nosila i u nekim ranijim prigodama, te kožnim clutchem sa zlatnim detaljem i potpisom Nine Ricci.

Pedesetogodišnjakinja je ovoga puta kosu podigla u visoki rep, a ovu upečatljivu modnu kombinaciju nadogradila je diskretnim naušnicama.