LJEPOTICE U BADIĆIMA

Ne propustite ove seksi prizore u bikinijima

24.06.2013 u 12:51

  • +8

Ljepotice u bikiniju

Izvor: Ostale fotografije / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Pogledajte tko nas je sve iz svijeta slavnih proteklih mjeseci zabavljao u smislu mode i ljepote. Bilo je tu nemalih iznenađenja u bikinijima...

Jessica Alba definitivno je žena koja je ovoga proljeća i ljeta ubrala najviše pohvala na račun modnog stila. Bez obzira je li se pojavljivala u satenskim haljinicama, ili pak u šetnji gradom u dugoj haljini ili kombinezonima, za njom su jurili paparazzi. Na plaži je zablistala u mini kupaćem kostimu i pokazala da ima ne samo lice, već i tijelo božice.

Rachel Bilson mlada je američka glumica čije se modne kombinacije kopiraju, čak i one u kojima šeće Los Angelesom. Ona će sako, pamučnu majicu i potrgane traperice isfurati kao 'izgled od milijun dolara'. A baš tako izgleda i u badiću!

Kelly Brook, ljepotica za kojom se ludi ponajviše zbog oblina, također ne može nigdje proći nezapaženo. Bila u uskoj majičici, haljinici, ili mini bikiniju, ona je u središtu pozornosti, a budući da joj izleti u badićima nimalo nisu strani, ne čudi nas ta sveopća pomama za njom.

Poznata starleta Kate Upton također je djevojka o kojoj se priča još otkad se pojavila na naslovnici Sports Illustrateda. Njoj je teško obuzdati grudi u bilo kakvoj odjeći pa se zbog nje zaustavlja i promet.

Kad se na plaži u Miamiju pojavila Hrvatica s talijanskom adresom Rita Ružić, mnogi su svjetski mediji objavili njezine fotke u mini bikiniju, svi mahom zadivljeni tijelom 53-godišnjakinje. I svako daljnje pojavljivanje izazvalo je zanimanje.

Pozornost medija u badićima ovog ljeta izazivaju i raskošna Tamara Ecclestone, vitke Nicole Richie i Geri Halliwell, a i Heather Graham izaziva samo divljenje.