PILAR DE ARCE

Ne nedostaje joj inspiracije: Pedeset plus influencerica donosi dašak proljeća u odjeći svima pristupačnih brendova

29.03.2021 u 10:34

Bionic
Reading

Pilar De Arce, španjolska influencerica s fantastičnim osjećajem za stil, nikad ne griješi kad se radi o modnim izborima

Omiljena pedeset plus influencerica ima rastuću sljedbu na Instagramu, što nimalo ne čudi jer ova dama modu ima u malom prstu.

Sve je više modnih influencerica na društvenim mrežama koje svojim kreativnim izdanjima pokazuju kako se dobar stil s godinama samo usavršava i izgrađuje.

Jedna od njih je sigurno i brineta iz San Sebastiana, čiji je profil na Instagramu prepun ludo dobrih modnih kombinacija zbog kojih nećete morati bankrotirati.

  • +32
Proljeće će biti u znaku efektnih topova, košulja, bluza... Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Baš poput svoje sunarodnjakinje Carmen Gimeno, Pilar kao od šale kreira genijalne stajlinge kombinirajući odjeću svima dostupnih brendova poput Zare, Pull & Beara, Manga, H&M-a...

Španjolka koja se može pohvaliti odličnom figurom bez greške je osmislila proljetni stajling koji će odmah svima izmamiti osmijeh na lice.

Upečatljive košulje, topovi ili bluze uvijek su dobro došlo rješenje čim počnemo odbacivati zimsku odjeću, a Pilar je pokazala kako podižu svaki stajling.

Osim što su praktični i uklapaju se u svaki stil, u trenu podižu raspoloženje, što je, složit će se svi, itekako potrebno u ova nimalo vedra vremena.

Pilar stoga redovito prkosi pandemiji veselim modnim kombinacijama, na radost svojih brojnih obožavatelja.

Atraktivna Španjolka uputila se u šetnju odlučivši se za trendi Zarin top nadahnut etno stilom i široke bijele hlače (Pull & Bear). Mladenačka frizura i sunčane naočale smeđih tonova zaokružili su ovaj dnevni look omiljene pedeset plus blogerice.