OBLINE U PRVOM PLANU

Slavna ljepotica okretala glave u pripijenoj bijeloj majici bez grudnjaka

03.06.2020 u 10:09

Bionic
Reading

Manekenka i glumica Ireland Baldwin, kći slavnih roditelja Aleca Baldwina i Kim Basinger, nije prošla neprimijećeno na prosvjedu 'Black Lives Matter' u Los Angelesu koji je pokrenut nakon ubojstva crnca Georgea Floyda. Atraktivna Ireland okretala je glave u pripijenoj bijeloj majici koja je otkrila više nego što je slavna ljepotica možda željela

Tisuće ljudi okupilo se na prosvjedu u Los Angelesu, a među prosvjednicima koji se zalažu protiv rasizma i diskriminacije u SAD-u paparazzi su zatekli i Ireland Baldwin. 24-godišnju manekenku i glumicu nije bilo teško uočiti u masi. Visoka, plavokosa ljepotica plijenila je pažnju u ležernom i istovremeno vrlo provokativnom izdanju koje je malo kome promaknulo.

Manekenka je na prosjed stigla odjevena u retro traperice inspirirane 90-ima, takozvani 'mom' jeans visokog struka i mrkva kroja, koje je uskladila s udobnim ravnim sandalama i običnim bijelim topom s debelim naramenicama koji je privukao brojne poglede.

  • +16
Ireland Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: NGRE / Backgrid USA

Ali ne zato što ovaj odjevni komad slovi za apsolutni 'must have' sezone, kao što to tvrde modni stručnjaci, već zato što plavokosa ljepotica ispod pripijenog topa nije nosila baš ništa.

Čini se kako je glumica, na veliku radost mnogih, 'zaboravila' odjenuti grudnjak, zbog čega su njezine obline ovog puta bile u prvom planu.

Lijepa Ireland neodoljivo podsjeća na svoju majku, Kim Basinger, koja se od Aleca Baldwina službeno razvela potkraj 2002. Bivši holivudski supružnici vodili su mukotrpnu sudsku bitku za skrbništvo nad Ireland koja je njihova jedina zajednička kćer.

Vrhunac njegova sukoba sa Kim i Ireland bio je trenutak u kojem je kćer nazvao 'primitivnim, nepromišljenim praščićem', a snimka razgovora dospjela je u javnost. Kako bi mogao posjećivati Ireland, Baldwin je morao završiti tečaj ovladavanja ljutnjom. No, to ga je još više naljutilo i nije mu puno pomoglo. Ipak, ispoštivao je dogovor, završio tečaj, a 2008. godine svoja iskustva opisao u knjizi 'A Promise to Ourselves: A Journey Through Fatherhood and Divorce'.