DAMA SA STILOM

Supruga Andre Krstulovića Opare zablistala u haljini brenda koji nosi i Meghan Markle

07.05.2018 u 15:01

Bionic
Reading

Lijepa splitska liječnica Daniela Marasović Krstulović, supruga gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, oduševljava svojim modnim izborima i sjajnim osjećajem za stil

Elegantna brineta zadivila je u još jednom besprijekornom izdanju na tradicionalnom slavlju povodom blagdana sv. Duje koji se obilježava 7. svibnja.

Sveti Duje je zaštitnik Splita pa se manifestacijom, koja uključuje procesiju, misu i razne kulturno-umjetničke priredbe, ujedno slavi Dan grada Splita.

  • +4
Danijela Krstulović u haljini Self Portrait Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX

Slavlje u čast biskupu koji je živio u doba cara Dioklecijana započelo je procesijom i misom na Rivi, a supruga gradonačelnika Splita odlučila se za vječitu crno-bijelu kombinaciju, za koju je dobila samo pozitivne ocjene.

U zanimljivoj ljetnoj haljini Calista, poznatog brenda Self Portrait, za koju treba izdvojiti 290 funti ili oko 2440 kuna, Daniela Marasović Krstulović bila je mamac za poglede, a odličan outfit zaokružili su šešir i trendi sandale s remenčićem.

Popularni londonski brend Self Portrait omiljen je među mnogim poznatim zaljubljenicama u modu, poput Michelle Obame, Reese Witherspoon, ali i domaćih fashionistica poput Severine ili Tatjane Dragović.

Upravo je jednu njihovu kreaciju nedavno nosila i nova modna ikona, američka glumica Meghan Markle koja će 19. svibnja udajom za princa Harryja postati vojvotkinja od Sussexa.

Zaručnica princa Harryja oduševila je upravo u kreaciji Self Portraita, zelenoj haljini cvjetnog uzorka, prilikom predstavljanja Invictus Games. Uz nju je nosila crne salonke i sako s potpisom Alexandera McQueena.

  • +10
Bal Jadrana Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX

Supruga splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare velika je ljubiteljica engleskog brenda pa je jednu njihovu kreaciju već nosila.

Na tradicionalnom druženju članova i prijatelja Sportskog društva Jadran, koje se održava pod nazivom Bal Jadrana, Danijela je nosila prelijepu trendi haljinu od plavog baršuna koja se stilom savršeno uklopila u temu večeri.

Dozu glamura dao je veliki asimetrični volan koji je otkrivao jedno rame, a modnu je lekciju očitala i efektnim cipelama koje su se svojim dizajnom sjajno uklopile u stajling gospođe Krstulović.