MODNI FETIŠ

Oparina supruga Daniela Marasović Krstulović ne izlazi iz haljina brenda koji obožavaju Hrvatice

07.05.2019 u 14:30

Bionic
Reading

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa suprugom Danijelom Marasović Krstulović u utorak je nazočio tradicionalnoj proslavi blagdana svetog Duje. Dok je Opara plijenio pažnju u odijelu tradicionalnog izgleda, njegova supruga blistala je u efektnoj proljetnoj haljini s potpisom omiljenog brenda u Hrvatica

Proslava blagdana svetog Duje, zaštitnika Splita, započela je procesijom od katedrale do Rive, gdje je služena misa na kojoj se okupilo nekoliko tisuća vjernika. Procesiji su se pridružili i splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa suprugom Danijelom Marasović Krstulović te predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja je ovog puta ostala u sjeni Oparine supruge.

Liječnica Daniela Marasović Krstulović, s kojom splitski gradonačelnik ima troje djece, Anđelu, Martu i Dujma, plijenila je pažnju u prekrasnoj čipkastoj haljini 'A' kroja, koju krase šareni 3D cvjetići, bijela kragna i decentna crna traka u struku.

  • +5
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, gradonačelnik Andro Krstulović Opara i supruga Daniela Marasović Krstulović Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Romantična haljina laskavog midi kroja, koji trenutno slovi za najpopularniji kroj sezone, nosi potpis poznatog brenda Self-Portrait, poznatog po efektnim i ženstvenim haljinama, koji je ujedno omiljeni brend prve dame Splita. Efektna haljina prodaje se po cijeni od 360 funti, što iznosi otprilike 3115 kuna.

Poznatu liječnicu rijetko smo imali prilike vidjeti u javnosti, a kada i jesmo, na sebi je uvijek imala haljine s potpisom ovog brenda, iza kojeg stoji talentirani malezijski dizajner Han Chong, čije kreacije obožavaju brojne slavne zvijezde, uključujući Meghan Markle i Kate Middleton, ali i brojne poznate Hrvatice, kao što su pjevačice Severina Kojić i Nina Badrić, bivša supruga nogometaša Jerka Leke, Iva Šarić, te HDZ-ova političarka Sanja Putica.

  • +4
Daniela Marasović Krstulović u haljini Self-Portraita Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX

Self-Portraitovu haljinu supruga splitskog gradonačelnika nosila je i na istom tradicionalnom slavlju povodom blagdana svetog Duje prije točno godinu dana, kada je plijenila pažnju u zanimljivoj ljetnoj kreaciji Calista, za koju je izdvojila oko 2440 kuna, kao i u studenom 2017., kada je na balu Sportskog društva Jadran zablistala u prekrasnoj plavoj opravi od baršuna na jedno rame.