SPLITSKA LIJEČNICA

Supruga Andre Krstulovića Opare briljirala stajlingom

26.11.2017 u 15:17

Bionic
Reading

Dugogodišnja supruga splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, Daniela Marasović Krstulović, na već tradicionalno druženje članova i prijatelja Sportskog društva Jadran koje se održava pod nazivom 'Bal Jadrana', došla je u odličnom stajlingu koji je istovremeno bio primjeren prigodi, ali i u korak s aktualnim trendovima

Lijepa Daniela Marasović Krstulović, uspješna liječnica i dugogodišnja supruga splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare istaknula se među brojnim okupljenim gostima na ovogodišnjem 'Balu Jadrana' u Splitu.

Gospođa Krstulović uspješnim je stajlingom pokazala kako prati aktualne trendove. Odjenula je baršunastu plavu haljinu vrlo popularnog londonskog brenda Self-Portrait kojem nisu odoljele brojne poznate dame, od Michelle Obame, Reese Witherspoon pa sve do Severine i Tatjane Dragović.

Upečatljiva plava haljina midi dužine pozornost privlači efektnim krojem i hit materijalom sezone - baršunom.

Stacy Martin wears our FOREST GREEN TWO TONE VELVET MIDI DRESS to the 61st BFI Film Festival.

Objavu dijeli SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait)

Dozu glamura stajlingu Daniele Marasović Krstulovićdao je veliki asimetrični volan koji je otkrivao jedno rame, a modnu je lekciju ostalim okupljenim suprugama održala i pomno odabranim cipelama koje su se svojim dizajnom odlično uklopile u cjelokupni stajling.

self-portrait SS18 re-see in Paris

Objavu dijeli SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait)

Poznata liječnica i supruga splitskog političara, s kojom je u braku preko 30 godina, efektan stajling upotpunila je decentnim zlatnim naušnicama i narukvicom.

  • +10
Bal Jadrana Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX

Poznata splitska liječnica s HDZ-ovim političarem ima troje djece, kćer koja je krenula majčinim stopama i studira medicinu, dok je preostalo dvoje još u osnovnoj školi, odnosno vrtiću.

  • +110
Najljepše haljine za dnevne i večernje varijante Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije