NINA BADRIĆ:

'Ne dopuštam da me se trpa u isti koš sa starletama'

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Nina Badrić u sklopu Baščaršijskih noći održala je još jedan koncert za pamćenje, a posebna se veza između slavne pjevačice i sarajevske publike ponovno ostvarila

Povodom gostovanja u Bosni i Hercegovini Nina je dala i intervju za Dnevni avaz u kojem se osvrnula na svoju dugogodišnju karijeru, glazbu, obitelj i ljubav.

Najavila je da će tematika njezinog novog albuma biti ljubavna te da i danas, još uvijek i bez obzira na loše stvari koje su joj se dogodile u životu, i dalje vjeruje u ljubav.

'Pjevat ću o sretnoj ljubavi, o čemu se drugo može pjevati nego o sretnoj ljubavi', rekla je kroz smijeh.
'Ona je najveća inspiracija, ne mora to biti nužno ljubav između muškarca i žene, već općenito ljubav kao najjača emocija koja pokreće svijet. I ovaj album će biti prožet svim mogućim emocijama i slikama ljubavi', dodala je Nina koja, kaže, u ljubav jedino i vjeruje.
'Uvijek vjerujem u ljubav. Ako ne vjeruješ u ljubav, onda ne vjeruješ u sebe, ne vjeruješ u Boga, ni u što. Žao mi je čovjeka koji ne vjeruje u ljubav. U životu sam naučila jednu istinu - ljudi te mogu razočarati, ali ljubav nikada. Ona nikad ne okreće leđa od tebe. Ako vjeruješ u nju, onda ćeš je i pronaći u životu', zaključila je.

Osvrnula se i na nedavnu bračnu krizu, za koju kaže da je iz tog životnog razdoblja puno naučila.

'Naučila sam jako puno, a najvažnije da više nikada nikome ne moram opravdavati svoj privatni život. Pokušala sam biti fer i korektna i kao javna osoba biti iskrena, ali iskrenost je danas pokvareno meso. Nikada svoju karijeru nisam gradila na privatnim pričama. U životu svatko od nas ima uspone i padove, a ovdje sam zbog glazbe, a ne da bih se naslikavala sa svojom obitelji po novinama, radila skandale i od tih skandala radila PR. Mogla sam i to, ali nisam. Odlučila sam ići drugim, težim putem koji se zove ono što vidiš, to i imaš', kaže Nina.

'U tom periodu je pisano sve i svašta i nositi se s lažima i izmišljotinama o sebi nije lako. Neki su me mediji u toj cijeloj priči o razvodu povezali s ljudima, pričama, muškarcima koje nikad u životu nisam upoznala. Pitam se gdje je granica pristojnosti, gdje je granica laži i istine? Ne želim i ne dopuštam da me se trpa u isti koš sa starletama, s ljudima koji se bave glazbom zato da bi bili poznati, da bi se jednog dana dobro udali. Ja pjevam od svoje devete godine i, kao što kaže pjesma koju sam otpjevala s Dinom Merlinom, 'mogla sam birati da sam htjela, mogla sam, ali nisam'. U životu jedino poštujem ljubav i muziku', odlučna je Nina.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi