SLATKI I POSRAMLJENI

Ne biste vjerovali što se dogodilo Davidu i Victoriji

02.05.2012 u 12:31

Bionic
Reading

Simpatično posramljeni ostali su Victoria i David Beckham tijekom košarkaške utakmice. Dok su izmjenjivali nježnosti, vidjelo ih je čak 20.000 navijača

Tijekom sinoćnje košarkaške utakmice Lakersa u Los Angelesu Victoria i David Beckham doživjeli su neugodnost. Tijekom druge polovice utakmice Victoria je odlučila spontano i strasno poljubiti svog Davida.

No u tom trenu joj vjerojatno nije palo na pamet da bi to moglo vidjeti čak 20.000 navijača koliko ih je bilo na utakmici. Naime, kamera ih je uhvatila kako iz prvog reda gledaju utakmicu, a na velikom ekranu svi su imali priliku vidjeti kako izmjenjuju nježnosti i poljupce.

Kad su to primijetili, Victoriji i Davidu bilo je neugodno zbog javnog izlaganja ljubavi. Modna dizajnerica izvukla se velikim osmijehom, a David se također nasmijao i pozdravio prisutne. S njima su bile još i Davidova sestra i majka koje su se također slatko nasmijale.

Naravno, bili su modno usklađeni; ona od glave do pete u crnoj kombinaciji plijenila je poglede jakom šminkom, a on u kratkim rukavima, tetovažama kojima je u potpunosti prekrio tijelo.