prsluk pulover

Nazivaju ga staromodnim, ali ovaj pleteni komad zaludio je 'it' djevojke

14.11.2023 u 13:54

Bionic
Reading

Praktičan i svestran, pleteni prsluk vraća se na modnu scenu kao jedan od najudobnijih komada jeseni

Prsluk pulover iznimno je praktičan odjevni predmet koji je kao stvoren za prijelazno razdoblje. Lako je nosiv na brojne kombinacije, a stajlinzi ulične mode It djevojaka jasno nam daju do znanja da je vrijeme da ga ponovno uključimo u svoje svakodnevne outfite.

Često nazivan staromodnim i kao nešto što se nosilo prije nekoliko desetljeća, pleteni prsluci postali su gotovo zaboravljeni modni komad. No, u potrazi za udobnim i chic odjevnim predmetima, trendseterice su mu odlučile udahnuti novi život te ga vratiti na scenu u modernom izdanju, pokazujući da jednako dobro pristaje lepršavim trapericama, kao traper maksi suknji.

Ono čime ovakvi prsluci osvajaju jest i njihov kroj koji iznimno laska liniji, u trenu stvarajući čvrstu i strukturiranu siluetu. Uz to, nošen bez gornjeg dijela poput blejzera ili košulje, u stajling unosi dašak senzualnosti i romantične ženstvenosti.

No, ako se odlučujete za slojevit stil, računajte da će nepogrešivo pristajati na predimenzioniranu košulju, što je najbolje pokazala manekenka Elsa Hosk koja je svoj crni prsluk pulover nosila na crnu pencil suknju i bijelu košulju s izvučenom kragnom.

S druge strane, Vittoria Ceretti, manekenka i djevojka Leonarda DiCaprija, pokazala je koliko dobro izgleda ovakav prsluk kada se nosi bez dodataka, posebno kada je usklađen na kožnu suknju i pripadajuće gležnjače.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Među onima koji ne mogu odoljeti ovom mekanom komadu je i trendseterica Kendall Jenner koja je prošetala ulicama New Yorka noseći šareni pleteni prsluk preko croppane bijele majice i chic bijelih hlača, dajući ovom starinskom komadu posve moderan prizvuk.