top izbor

Ovaj model pulovera jedini je koji vam sigurno treba ove jeseni, a ovo su najljepši primjerci

21.10.2023 u 20:53

Bionic
Reading

Jesen znači slojevito odijevanje, a dobar džemper s patentnim zatvaračem komad je koji zaslužuje svoje mjesto u trendi sezonskom ormaru

Pad temperatura potaknuo je potragu za najboljim džemperima, a i ove sezone itekako će u fokusu biti modeli s patentnim poluzatvaračem jer obećavaju bezbroj svakodnevnih i vrlo chic kombinacija. Vječna inspiracija su stajlinzi iz modnih prijestolnica, a oni otkrivaju opsesiju puloverima s kragnom i zatvaračem koji seže do ruba dekoltea, što neće prestati sve do toplih kasnoproljetnih dana. Ovi puloveri sjajno izgledaju nošeni ispod balonera ili u ležernijoj varijanti ispod bomber jakne.

No pulover s visokom kragnom i zatvaračem nije novost, već svake godine dolaskom jeseni i nižih temperatura polako, ali sigurno zavlada ormarima i svakodnevnim stajlinzima. A upravo ga dodatak patentnog poluzatvarača čini posebnim i poželjnim.

  • +2
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: ERIC KOWALSKY / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Vrlo svestrani i nosivi, ovi džemperi omogućuju i vrlo elegantan izgled nošeni uz par savršeno krojenih hlača širokih nogavica, ultimativni modni hit sezone. Što se ležernijeg izgleda tiče, tu je kombinacija s cargo hlačama i kraćim puf prslukom, u kojoj nećete proći nezamijećeno.

I na samom kraju, ovaj model džempera savršeno spaja udobnost i stil omogućujući postizanje jednostavnog izgleda nalik majici s kapuljačom ili pak elegantan look mijenjajući jaknu za toplijih dana. U duhu željene udobnosti i vječnog chica, savršen pulover s poluzatvaračem potražite u galeriji.

  • +9
Puloveri s patentnim zatvaračem Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo