katie holmes

Kraljica ulične mode potvrđuje da su ove cipele opet najtraženije i otvara sezonu 'ružnih' pulovera

24.10.2023 u 08:45

  • +2

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Službeno je počela sezona udobnih i toplih modnih kombinacija, a kraljica street stylea Katie Holmes ulicama New Yorka prošetala je stajling kojim je spojila trendove s komadima koji se nose godinama. Usput je i najavila otvorenje sezone 'ružnih' pulovera

Je li vrijeme da dobro prekopate ormare i s dna izvučete šarene džempere i otkačeno pletivo? Prema Katie Holmes, gradskoj djevojci čiji se stila pomno prati na ulicama Velike jabuke, ova sezona označava vrijeme da preskočite dosadne jednobojne džempere klasični pletivo radi nečeg malo eklektičnijeg i privlačnijeg.

Glumica je tijekom još jedne šetnje New Yorkom nosila je pulover višebojnog uzorka koji je stapao gotovo sve dugine boje u mutni print optičke iluzije. Neki bi rekli da ovaj pulover dijeli samo korak do sobova i Djeda Mraza, no za to još ima nešto vremena.

Katie je izgled zaokružila parom lepršavih crnih hlača ravnih nogavica, model koji je ove sezone potpuno osvojio modnu scenu, a nosi se kako u dnevnim tako i u večernjim kombinacijama. Našle su se tu i mokasinke, ultimativne proljetno/jesenske cipele posljednjih sezona, model koji čak i balerinke i njihova rastuća popularnost nije uspjela izgurati s liste najpopularnijih cipela.

  • +17
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Točka na 'i' ovog stajlinga bila je prostrana shopper torba bordo boje kojom je Katie pokazala da dolaskom nove sezone do sada obožavane crossbody torbe ustupaju mjesto velikim, praktičnim torbama.