I POKAZALA DEČKA

Naša najuspješnija manekenka zablistala na špici

21.04.2016 u 19:45

Manekenka Kristina Šalinović s dečkom

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic

Bionic
Reading

Manekenka Kristina Šalinović prošetala se centrom grada s dečkom Enricom Miglioratijem i poput mnogih iskoristila lijep sunčan dan

Jedna od naših najuspješnijih manekenki uživala je u lijepom danu s dečkom, a mnogi je možda nisu ni prepoznali jer je neko vrijeme eksperimentirala s otkačenim bojama za kosu i odrezala šiške pa se vratila prepoznatljivoj boji prije nešto više od mjesec dana.

Kako je nedavno rekla za tportal, po struci je frizerka i rado je isprobavala razne boje kose, od platinaste do nijansi jednoroga, ali posao joj ne dopušta da kosa predugo ostane u tako upečatljivim tonovima.

Uz najveći hit ove sezone, čizme visine iznad koljena, usku mini haljinu, bajkersku jaknu i šešir, dotjerana Kristina se držala uz Enrica koji se od znatiželjnih pogleda zaštitio sunčanim naočalama i šiltericom.

Njegove hlače s vojničkim uzorkom te majica i jakna u pomalo bajkerskom stilu idealno su se slagali s outfitom jedne od najuspješnijih hrvatskih manekenki, kao da su se namjerno modno uskladili za šetnju centrom grada. Inače, ova 26-godišnja Makaranka već neko vrijeme živi u Milanu, a o njezinoj ljubavi hrvatska javnost doznala je krajem prošle godine.