PROLJETNI HIT

Narednih mjeseci nećete ih skidati: Pronašli smo modele udobnih tenisica za svačiji ukus

21.03.2020 u 08:16

Bionic
Reading

Mnoštvo novih i uzbudljivih modela tenisica već naveliko krasi proljetnu ponudu na policama trgovina, a nakon višesezonske vladavine klasičnih bijelih modela posljednjih mjeseci svjedoci smo velike popularnosti inačica koje se, osim udobnošću, ističu zanimljivim dizajnom

Trend athleisure, koji udobnost odjevnih komada i obuće stavlja u fokus, neće nas zaobići ni narednih mjeseci, o čemu dovoljno svjedoči aktualna ponuda tenisica namijenjenih novoj modnoj sezoni.

Iako modeli bijelih tenisica pročišćenih linija nastavljaju svoju višesezonsku vladavinu na modnoj sceni, posljednjih mjeseci svjedoci smo velike popularnosti udobnih modela čije su glavne karakteristike zanimljiva kombinacija boja i glomazan potplat, koji stopalima osigurava posebnu potporu.

Ružne ili 'tatine' tenisice njihovi su najčešći nazivi, ponajviše zbog robusnog dizajna s gumenim potplatom i karakteristika obuće namijenjene aktivnostima u prirodi.

Glavnog krivca za njihovu popularnost brojni vide u modnoj kući Balenciaga na čelu s gruzijskim dizajnerom Demnom Gvasalijom, a koja ih je proteklih sezona uspjela učiniti modno poželjnima zahvaljujući lansiranju modela Triple S.

Za primjerom gruzijskog dizajnera na čelu francuske kuće Balenciaga povele su se brojne dizajnerske kuće, uz pristupačne high street brendove, a iako su glomazni modeli tenisica prisutni već neko vrijeme na modnoj sceni, ovoga proljeća će, po svemu sudeći, trijumfirati.

Iako pretpostavljamo kako će se mnoge dame radije odlučiti za klasičnije modele, sigurni smo da se među vama kriju i one odvažne, spremne za modni iskorak. Zavirite u našu galeriju jer smo pronašli najljepše modele udobnih tenisica za svačiji ukus i džep, a koje se trenutno nude na policama high street trgovina.

  • +34
Udobne tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo