LINDSAY PROŽIVJELA DRAMU

Nakon što ga je pozvala u sobu, počeo ju je daviti

01.10.2012 u 07:20

Bionic
Reading

Sukob se zbio u njujorškom hotelu W u nedjelju rano ujutro gdje se Lindsay susrela s Christianom koji ju je počeo fotografirati svojim mobitelom. Zahtijevala je da izbriše fotografije, no 25-godišnjak je odbio

Još jedna u nizu drama zadesila je zločestu djevojku Hollywooda Lindsay Lohan. Muškarac po imenu Christian LaBella navodno je fizički nasrnuo na glumicu nakon što je ona inzistirala da izbriše njezine fotografije sa svog mobitela.

Sukob se zbio u njujorškom hotelu W u nedjelju rano ujutro gdje se Lindsay susrela s Christianom. Upoznala ga je iste večeri u noćnom klubu i pozvala ga je u svoju hotelsku sobu. Kad su stigli ondje, Christian ju je počeo fotografirati svojim mobitelom. Zahtijevala je da izbriše fotografije, no 25-godišnjak je odbio. Lindsay mu je otela telefon iz ruke i tu je situacija izmakla kontroli. Kako je 26-godišnja glumica ispričala policiji, LaBella ju je tada počeo daviti odostraga te ju je bacio na pod. Zatim se popeo na nju i ostavio joj ogrebotine po rukama.

Prijateljica koja je bila s Lohan uspjela joj je pomoći da pobjegne od napadača, a djevojke su zatim pozvale pomoć upalivši alarm za požar.

Policija je uhitila LaBella prije nego što je uspio otići iz hotela. Lindsay je navodno odbila medicinsku pomoć nakon zastrašujućeg napada.