EFEKTAN DETALJ U DOMU

Nakon skulpturalnih vaza koje su osvojile zaljubljenike u interijere, sad svi žude za ovim novim 'it' ukrasom

17.02.2021 u 12:39

Bionic
Reading

Namještaj zasigurno čini pozornicu kada je u pitanju uređenje, no dekoracije i ukrasi podjednako su važni za stvaranje željenog ugođaja u domu. Zavirite li na Instagram profile vodećih influencerica, u njihovim domovima zasigurno ćete primijetiti novi 'it' ukras koji možemo nazvati nasljednikom planetarno popularnih skulpturalnih vaza

Poznate modne influencerice okupljene na najutjecajnijoj društvenoj mreži na svijetu u danima kućne izolacije odlučile su slaviti žensku figuru dekorativnim elementima u svojim uređenim domovima. Ovaj je trend preko noći doživio 'bum' i postao imperativ u domovima zaljubljenika u interijere.

Nakon što su trendseterice osvojile skulpturalne vaze dizajnerice Anisse Kermiche, koja slavi prirodno žensko tijelo dizajniranjem 'feminističke' keramike uvrštene u ponudu poznate modne trgovine Matches Fashion, na Instagramu smo primijetili još jedan srodni ukras - skulpturalne svijeće.

Svijeće su oduvijek bile važan ukras u domovima. Ranijih godina bio je važan miris svijeće, no u posljednje vrijeme naglasak je na dizajnu svijeće. Iako su elegantne vaze u staklenim i keramičkim čašama još uvijek jednako poželjne, ne možemo ne primijetiti koliko euforiju su izazvale skulpturalne vaze u obliku ženskog ili muškog tijela koje se sad već zaista mogu pronaći u velikom broju trgovina.

Jedne od najisplativijih šoping destinacija zasigurno su Etsy i AliExpress, gdje ćete pronaći pristupačne skulpturalne svijeće u raznim veličinama, bojama i oblicima kojima možete ukrasiti svoj noćni ormarić, stolić za kavu ili police za knjige.

Ovisno o veličini, ove originalne svijeće prodaju se po cijeni već od 20 kuna i zaista su upečatljiv ukras u domu za koji ćete zasigurno dobiti hrpu upita.

  • +10
Skulpturalne svijeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije