SVI ĆE IH PRIMIJETITI

Ovaj trend u dizajnu interijera odjednom viđamo posvuda: Vaze otkačenog izgleda jeftino su rješenje za osvježenje doma

12.02.2021 u 06:41

Bionic
Reading

Namještaj zasigurno čini pozornicu kada je u pitanju uređenje, no dekoracije i ukrasi podjednako su važni za stvaranje željenog ugođaja u domu. Bez umjetnina, biljaka ili ukrasnih jastučića prostorija jednostavno izgleda prazno i hladno. Oživiti je možete i uz pomoć cool vaza koje su proteklih godina itekako dobile na značenju. Ako svom dnevnom boravku ili spavaćoj sobi želite udahnuti dašak svježine, predlažemo da investirate u jednu od ovih neobičnih vaza

Lijepo uređena četiri zida životnog prostora većini je prioritet, a posebno u ovim danima pandemije, kada u svojim domovima provodimo više vremena nego inače. Da nije potrebno potrošiti hrpu novca da biste svoj dom ukrasili s nekoliko cool komada i učinili ga stajliš, nebrojeno su puta dokazali brojni dizajneri interijera koji uvijek iznova napominju da razliku u prostoru nerijetko čine detalji. Jedan od najljepših detalja u prostoru zasigurno je vaza ispunjena svježim cvijećem.

Sve češće na policama trgovina pronalazimo skulpturalne vaze, prava remek-djela. Vrlo su neobične i djeluju vrlo efektno u interijeru, čak i ako u njih ne pohranite cvijeće. Posebno popularne vaze u posljednjim mjesecima su one koje slave žensko tijelo, a sve češće zaljubljenici u interijere odabiru one neobičnih oblika koje svojim dizajnom iskaču iz mase.

Upravo su neobične vaze otkačenih geometrijskih oblika i uzoraka preplavile Pinterest i Instagram. Ove vaze dizajnirane su tako da kada ih ugledate automatski pomislite da su lijepe. Kvrgave vaze te one koje slave ženske obline same za sebe su umjetnička djela koja u trenu podižu prostor, a cilj je uklopiti u njega što čudniju vazu koja će privući zanimanje svakog tko kroči nogom u vaš dom.

Mnoge od tih vaze najčešće ni nisu predviđene za držanje rezanog cvijeća, već kao samostalni ukras u domu. Nerijetko ih krase i osebujni printovi, žive boje i teksture, no to ne znači da za svoj dom morate odabrati isključivo šarene vaze. One neutralnih zemljanih tonova također su vrlo popularne, baš kao i starinske kristalne vaze koje su nekad na stolu držale naše bake.

  • +19
Vaze neobičnog izgleda Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije