ŠIŠKE SU IN

Nakon Julije Roberts ni ona nije odoljela ovoj 'it' frizuri

12.04.2023 u 19:40

Bionic
Reading

S proljećem u punom cvatu, brojne dame iz svijeta slavnih ohrabrile su se za transformaciju imidža u pogledu frizure, a jedna od njih je i američka pop zvijezda Katy Perry

U svijetu slavnih, ali i običnih smrtnika, postalo je sasvim prirodnim novu sezonu dočekati s novom frizurom. Američka pop zvijezda Katy Perry posljednja je dama u slavnom nizu koja se odlučila na promjenu imidža.

S milijunskim pratiteljina na Instagramu, Perry je podijelila fotografije i video novog looka u znaku neravnomjerno ošišanih šiški.

Kako je otkrila, ovaj glamurozni makeover stvoren je za novu epizodu showa ‘Američki idol’ u kojem Perry nastupa u ulozi članice žirija.

Bez obzira na to je li riječ o umjetnim ili pravim šiškama na američkoj pop zvijezdi, upravo su one najnoviji 'it' stil u svijetu slavnih dama.

Nakon Julie Garner i Florence Pugh, popularnost frizura sa šiškama zaigurno će dodatno porasti nakon što ih je odlučila napraviti i obožavana 55-godišnja zvijezda brojnih romantičnih komedija.

U Ženevi na eventu Watches and Wonders kako bi proslavila svoju suradnju s brendom luksuznog nakita Chopard, Julia Roberts svu pažnju odnijela je s novim lookom u znaku šiški.