ženstveni stil

Šiške su nova 'it' frizura: Julia Roberts iznenadila promjenom looka

29.03.2023 u 09:36

Bionic
Reading

Glumica Julia Roberts početkom godine vratila je svoju slavnu crvenu boju kose, a na eventu u Ženevi sve je iznenadila novom promjenom frizure

Glumica Julia Roberts početkom godine razveselila je obožavatelje povratkom na crvenu boju kose kakvu je nosila tijekom 90-ih godina, a sada se odlučila na još radikalniju promjenu napravivši šiške.

Slavna glumica pojavila u Ženevi na eventu Watches and Wonders kako bi proslavila svoju suradnju s brendom luksuznog nakita Chopard, a svu pažnju odnio je njen novi look.

Roberts svom novom looku može zahvaliti dugogodišnjem frizeru Sergeu Normantu koji je na Instagramu podijelio nekoliko detalja s procesa šišanja pa pojasnio što kaže klijentima koji ga traže da im naprave 'Julia Roberts' frizuru.

'Bila je brineta, plavuša i crvenokosa s kratkom i dugom kosu, uvijek je voljela eksperimentirati. Ključan je njen zarazan sjaj. Jedan dan vas može očarati kao plavuša, a drugi učiniti posve isto kao brineta. Tajna je u njenoj magiji', rekao je Normant i tako svima suptilno dao do znanja da je, na neki način, njene frizure nemoguće kopirati.

  • +3
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, nema sumnje kako su upravo šiške najnoviji 'it' stil nakon što su ih isfurale Julia Garnera i Florence Pugh, a popularnost će im zasigurno dodatno porasti nakon što ih je odlučila napraviti i obožavana 55-godišnja zvijezda brojnih romantičnih komedija.