MODNI VREMEPLOV

Svi je godinama znamo kao plavušu, pamtite li Danijelu Martinović kao riđokosu?

05.04.2023 u 19:50

Bionic
Reading

Od početka svoje karijere (koju je započela kao pjevačica grupe Magazin) vjerna je plavoj kosi. I dok je na samim počecima imala vrlo kratku kosu, kasnije je nosila nešto dulje frizure, no bilo je izleta i u druge boje - smeđu i riđu

Legendarna pjevačica Danijela Martinović s godinama izgleda sve bolje zahvaljujući i odličnim modnim kombinacijama. Prije je zatvoreniji stil, a velika promjena u stilu itekako se izrazila tijekom godina pa je sada sve češće možemo vidjeti u izazovnijim, upečatljivijim kombinacijama koje joj odlično pristaju.

Uz promjene imidža, slavna Splićanka se kroz estradne godine često puta se odlučivala i na stilski drastičnije rezove - kratila je kosu i produživala je ekstenzijama, bila platinasta plavuša, potom je kratko postala brineta, a u jednoj fazi, točnije 2007. godine (u vrijeme kad je sudjelovala u showu 'Ples sa zvijezdama') je postala riđokosa.

  • +3
Danijela Martinović kao riđokosa Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Koliko god puta se preodjenula ili prestilizirala, ono što njezini poklonici vole ostalo je isto - vrckavost i vječna pozitiva i mladolikost. Za njen mladenački izgled zaslužna je je njena krhka građa, zdrava koža, blistav osmijeh.

  • +7
Danijela Martinović Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dominik Brlečić

'Ja bih rekla, poručila mladim curama da koliko mogu, ako je uopće moguće da se malo izoliraju iz tog nekog, rekla bih, kolektivnog usmjeravanja žena u to da su opsjednute brojevima. Pa to zaista uopće nije bitno. Uvijek je isključivo i jedino bitno kako se osjećaš jer ljudi neće pamtiti kako ste izgledali, nego kako su se s vama osjećali', ispričala je svojedobno za In Magazin.

IMAJU ISTI UKUS

[FOTO] Ups... Danijela Martinović i Mirna Maras Batinić kao blizanke stigle na otvorenje, razlikovale su se tek u boji odijela

Pogledaj galeriju