DAMSKI UZVRAĆA UDARAC

Nakon duge šutnje Selena Gomez odgovorila na ružne uvrede - ali sa stilom

12.09.2018 u 16:45

Bionic
Reading

Nakon što je talijanski dizajner Stefano Gabbana svjetski slavnu 26-godišnju Selenu Gomez nazvao ružnom na svom Instagramu, njeni obožavatelji su pohrlili u njenu obranu, a sad je i sama pjevačica odgovorila – na zabavan način

Talijanski dizajner i suosnivač tvrtke Dolce & Gabbana, Stefano Gabbana, tijekom ljeta ničime izazvan nazvao je pjevačicu Selenu Gomez ružnom. Njeni obožavatelji istog su trena reagirali i preplavili dizajnerove društvene mreže svojim odgovorima na neočekivani komentar.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako nije ništa novo za 55-godišnjeg Stefana Gabbanu da na svojim društvenim mrežama izražava kontroverzne ideje, mnogi su ostali iznenađeni napadom na Selenu Gomez jer nije postojao nikakav razlog za njega.

Selena Gomez na putu do njujorškog restorana fotografirana je s neobičnim ukrasom u kosi. Riječ 'ružna' krasila je Seleninu frizuru. Očito se radi o odgovoru Stefanu Gabbani.

Osim neobičnog ukrasa za kosu, Selena Gomez na sebi je imala crvene karirane hlače, crnu majicu dugih rukava, kožnu jaknu s plavim krznenim okovratnikom.

Pjevačica je trenutno na Njujorškom tjednu mode.

  • +6
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia