PRIVLAČI POGLEDE

Zgodna brineta nije odoljela trendu koji nije za svakoga

09.09.2018 u 14:22

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Selena Gomez jedna je od onih sretnica koje štogod da odjenu izgledaju kao da su upravo sišle s modne piste

Zgodna brineta koja je nekoliko godina bila u off/on vezi s bivšim teen superstarom Justinom Bieberom, rado eksperimentira sa stajlinzima, a u mnogim intervjuima je otkrila kako ne može odoljeti efektnim modnim detaljima.

Sel nije propustila Tjedan mode u New Yorku odlučivši se za all black kombinaciju: haljinu s rasporkom, jaknicu i klasične salonke iz kakvih fashionistice ne izlaze već neko vrijeme.

  • +6
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako ovaj stajling ne bi bio običan, mlada Amerikanka meksičkog podrijetla začinila ga je neobičnim detaljem koji je zasigurno privlačio poglede: dokoljenkama s logom kuće Fendi. Tamnokosa se zvijezda pridružila novom trendu logomanije na odjeći koji smo već vidjeli i na sestrama Hadid, Hailey Baldwin i drugim slavnim modnim ovisnicama.

Ovaj Selenin modni odabir izazvao je podijeljene komentare njezinih obožavatelja koji su naviknuli na njene modne izlete.

  • +16
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, u nedavnom je intervjuu za Elle, 26-godišnjakinja je svima dala do znanja da ne pati za bivšom ljubavi, Justinom Bieberom te čemu se posvetila nakon prekida.

'Ne koristim Internet. Nisam bila na društvenim mrežama mjesecima. Nemam lozinku od svog Instagram profila, nemam nikakve aplikacije na mobitelu. Nemam čak ni aplikaciju za uređivanje fotografija. Jedino čime se zabavljam je igrica Peak', ispričala je Gomez dodajući kako je to njezin novi način života na koji se priviknula.

Lijepa Amerikanka se prošle godine podvrgla operaciji transplantacije bubrega, a potom upala u veliku depresiju od koje se čak liječila u klinici.

'Vratila sam se jednostavnim stvarima, mislim da sam tome oduvijek težila. Ključ je u jednostavnosti. Mnogo sam toga o sebi naučila, Bože, velik je period od 20. do 26. godine i zaista se sada osjećam kao druga osoba', zaključila je Selena.