hit na društvenim mrežama

Najzanimljivije ideje za dekoriranje kupaonice koje se isplati kopirati

02.11.2020 u 14:52

Bionic
Reading

Kada govorimo o dekoriranju doma, prostor kupaonice često se zanemaruje, a upravo ona poput dnevnog boravka ili spavaće sobe ima potencijal postati apsolutni favorit uz nekoliko dekorativnih elemanata, po uzoru na viđene primjere sa Instagrama i Pinreresta

Ponekad čak i neophodni predmeti u kupaoni poput sapuna za ruke mogu imati ključnu dekorativnu funkciju i uljepšati sveukupni izgled prostorije. Znaju to i brojni ljubitelji interijera diljem svijeta koji u svojim pažljivo uređenim kupaonicama često vole istaknuti tekući sapun s potpisom australskog brenda Aesop, a čije pakiranje stvara luksuzan dojam. Isto se može postići i s različitim dozatorima sapuna kakvima vrve police trgovina.

Bilo da su istaknute u spavaćoj sobi, hodniku ili kupaonici, lijepih mirisnih svijeća ne bi trebalo nedostajati u domu, a ljubitelji interijera obožavaju iskoristiti njihovo stakleno pakiranje kao držać za različite kozmetičke potrepštine poput pamučnih štapića ili kistova. Na Instagramu i Pinterestu posebno popularnim pokazalo se stakleno pakovanje mirisnih svijeći s potpisom francuskog brenda Diptyque.

Poput posebnih pakovanja sapuna ili mirisnih svijeći, poseban dekor u kupaonici mogu predstavljati i prazne bočice od kultnih parfema. O njihovog elegantnog dizajna ne morate se oprostiti sa trošenjem zadnje kapi parfema, već ju prenamijenite i koristite kao male cvjetne vaze za suho cvijeće, a istaknute kao detalj na policama u kupaonici, prozorskoj dasci ili lavabou poboljšat će njezin cjelokupuan vizualni dojam.

Posljednjih sezona svjedoci smo velike popularnosti mramora u interijerima, a osobito kada govorimo o kupaonicama, a umjesto skupih pločica, izgled mramora istaknite s detaljima poput pladnja za pohranu parfema, krema, i sličnih proizvoda. Osim toga, kupaonica izgleda puno urednije kada male proizvode i dodatke grupirate te odložite na jedno mjesto. Uz pladnjeve, postoje i brojni drugi predmeti koji će naglasiti izgled mramora i podariti skupocjen i otmjen izgled kupaonici poput dozatora za sapun, čaše za četkice za zube ili kutije za odlaganje.

  • +6
Ponuda mramornih detalja s polica trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ako ste jedni od onih koji u svojoj kupaonici imate kadu, uz pomoć detalja poput pomične police za kadu stvorit ćete svoj mali spa centar jer osim što će osigurati mjesti za sapun, soli za kupanje i mirisne svijeće, pruža dovoljno mjesta i za predmete poput knjige ili čaše vina kako bi opuštanje bilo potpuno.