POGREŠAN IZBOR

Najveći modni promašaji s dodjele televizijskih nagrada

21.09.2015 u 10:48

  • +5

Najgore odjevene na dodjeli nagrada Emmy

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Još se zbrajaju dojmovi s ovogodišnje 67. po redu dodjele nagrada Emmy, a neke se slavne uzvanice nisu proslavile na crvenom tepihu

Iako je Heidi Klum otkrila kako je osobno nazvala Donatellu Versace i kazala da mora imati kanarinac  jarkožutu haljinu čim ju je vidjela, ta kreacija pokazala se potpunim promašajem.

'Jasno mi je da njezinu kreaciju potpisuje Versace, ali meni je to izgledalo kao da je na putu do dodjele izgubila pola haljine', glasio je jedan komentar na društvenim mrežama.

Glumica Maggie Gyllenhaal odlučila se za dvobojnu haljinu Oscara de la Rente koja nije bila dobar odabir za njezinu krhku građu.

Ni Elizabeth Moss nije imala sreće s Oscarom de la Rentom! Za njezinu su intenzivno crveno-ružičastu haljinu modni znalci prokomentirali da se stopila s crvenim tepihom.

Joanna Newsom poželjela je biti originalna na crvenom tepihu pa se prošetala u bizarnoj kreaciji (Delpozo) koja nije nikoga oduševila.

Petnaestogodišnja zvijezda 'Momaka s Madisona' Kiernan Shipka odlučila se za čudnu kombinaciju crnih hlača i žuto-zelene mini haljine (Christian Dior Couture) no nije se proslavila. Jane Krakowski (kreacija Bibhu Mohapatra) i Anna Chlumsky u haljini koja nije laskala njezinom tenu ni građi tijela također se nisu svrstale među najbolje odjevene glumice na dodjeli Emmyja. 

Članica žirija američkog 'Plesa sa zvijezdama' Julianne Hough odlučila se za gotičku kreaciju od čipke (Marchesa) koja nije bila najsretniji odabir za nju.Glumici i plesačici koja se nedavno zaručila s hokejašem Brooksom Laichom društvo na crvenom tepihu pravio je brat Derek.