PROVJERENA FORMULA

Najveća modna ikona već 15 godina nosi isti outfit

17.01.2017 u 22:00

Outfit formula Kate Moss

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jedan od najuspješnijih britanskih modela Kate Moss već desetljećima slovi za modnu ikonu stila. I dok s vremena na vrijeme javnost počasti novim stajlinzima, jednom specifičnom vjerna je već 15 godina

Kako se može zaključiti iz modnih kombinacija koje godinama servira kultna Kate Moss, njezin prepoznatljiv stil zapravo bazira na nekoliko odjevnih predmeta koji su s vremenom postali njezin zaštitni znak.  U tu kategoriju svakako spada krzneni kaput ili jakna uzorka leoparda. Upravo je njima godinama vjerna te specifičnoj formuli kombiniranja. Riječ je o kombinaciji kaputa uzorka leoparda i male crne haljine koje nosi proteklih 15 godina. 

Iz prigode u prigodu mijenjala je stilove obuće i siluete haljina, no izgled kombinacije svaki je put identičan i nikada ne djeluje neukusno i zastarjelo. Provjerena outfit formula Kate Moss izgleda jednako dobro kao i 1999. kada ju je prvi put predstavila javnosti.  Ako ste u potrazi za dobitnom party kombinacijom, nećete pogriješiti ako se ugledate na britansku ikonu stila.