kakvo tijelo

Najseksipilnija žena svijeta pokazala sve adute u oskudnom bikiniju

12.06.2017 u 11:38

Bionic
Reading

Manekenka Hailey Baldwin, koja je nedavno proglašena najseksipilnijom ženom na svijetu, pokazala je sve svoje adute u minijaturnom bikiniju na plaži u Miamiju, u kojem se trenutno odmara u društvu prijatelja

Pješčana plaža, more i sunce sve su što čovjeku treba kada temperature krenu naglo rasti, a to vrlo dobro zna i najseksipilnija žena svijeta, prema izboru magazina Maxima.

U društvu prijatelja Hailey Baldwin uživa na plaži u Miamiju, u kojem trenutno boravi na godišnjem odmoru. 20-godišnja trendseterica skinula se u minijaturni kupaći kostim vojničkog uzorka i pokazala preplanulo tijelo.

Iako si mnoge dame ne mogu priuštiti ovoliko gole kože, Hailey, čini se, nema razloga za brigu. No obzirom na to da živi od karijere koja zahtjeva njegovan i seksi izgled u svakom trenutku, isklesano tijelo mlađahne manekenke nimalo nas nije iznenadilo.

  • +15
Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dugačke noge i zavidna linija svakako su glavni aduti zanosne manekenke koja je uživala u morskim radostima. Red plivanja, pa red sunčanja – plavokosa ljepotica odlučila je maksimalno iskoristiti dane u sunčanom Miamiju.

Ukoliko ste u potrazi za idealnim kupaćim kostimom koji će prikriti vaše nedostatke, a naglasiti obline, pogledajte ovdje kakve komade birati, a ukoliko želite izgledati mršavije, ovi kupaći kostimi će vam pomoći u tome.