ljepotica sa stilom

Najseksipilnija žena svijeta pokazala noge u haljinici

29.05.2017 u 11:32

Bionic
Reading

Manekenka Hailey Baldwin, koja je nedavno proglašena najseksipilnijom ženom na svijetu, zamijećena je u New Yorku u šetnji gradom, a trendseterica je ponovno zablistala u hit krpicama. Upečatljivim stajlingom američka ljepotica je pokazala svoje najjače adute - vitke noge i istančan modni ukus

Američki model Hailey Baldwin zamijećena je na ulicama New Yorka u šetnji gradom. Najljepša žena svijeta prema izboru muškog magazina Maxim osvojila je laskavu titulu u konkurenciji s još 100 ljepotica.

Godine 2016. 20-godišnja manekenka krasila je naslovnicu Maxima u mrežastom bodiju, čipkastim čarapama i lakiranim čizma do iznad koljena, zbog čega je zasluženo proglašena najseksi ljepoticom.

Hailey Baldwin pelas ruas de Manhattan, Nova York (28.05) #haileybaldwin

Objavu dijeli Portal Baldwin (@portalbaldwinbr)

U pratnji dečka Hailey je u New Yorku pokazala zašto slovi za jednu od najstajliš trendseterica. Uvijek dotjerana it djevojka, kada je u pitanju stajling, pazi da u svakom trenutku da svoj maksimum.

Ovoga se puta odlučila na upečatljivu proljetnu modnu kombinaciju koja nam je sjela na prvu. Plavokosa ljepotica odjenula je žutu satensku slip haljinu u kojoj je istaknula svoje vitke noge.

  • +9
Hailey Baldwin u šetnji New Yorkom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kćerka glumca Stephena Baldwina uz kratku haljinu kombinirala je Yeezyjeve prljavobijele čizme do iznad gležnja te šarenu Guccijevu bomber jaknu sa žutim rubom. Ljepotica je u jednom trenutku odlučila podignuti svoju plavu kosu u razbarušenu punđu te je skinula jaknu kako bi nesmetano uživala u sunčanom danu.

Najseksi ljepotica outfit je upotpunila crnom torbom, sunčanim naočalama, lančićima i upečatljivim ring naušnicama koje su ove sezone doživjele povratak na velika vrata.