ŽIVE U GRIJEHU

Najpoznatiji parovi bez papirnatog pokrića

30.03.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Charlize Theron i Stuart Townsend, Liev Schreiber i Naomi Watts, Halle Berry i Gabriel Aubry, Vanessa Paradis i Johnny Depp, samo su neki od slavnih parova koji su godinama zajedno, a ne pada im na pamet stati pred oltar

Krajnost očito ne poznaje granice ni kada su u pitanju brakovi, odnosno vjenčanja, i to ona zvjezdana. Dok neki svoju već ozakonjenu ljubav imaju potrebu nanovo 'osvježiti', drugi je pak nemaju uopće. U zvjezdanom svijetu obnavljanje zavjeta, kao i stav 'mi se volimo i bez papira' postao je pravi hit, jer dok se, primjerice, slavni par Beckham u svibnju planira vjenčati čak treći put, slavna 62-godišnja glumica Goldie Hawn koja je 25 godina u vezi s dugogodišnjim partnerom Kurtom Russellom na vezu bez potpisa na papiru gleda kao na idealnu dozu adrenalina koji pospješuje sam odnos partnera.

Pogledajmo listu zvjezdanih parova koji su sretni ili barem samo tako djeluju i koje je baš briga za komad tzv. ljubavnog certifikata, koji je ujedno i alibi njihove ljubavi ili...(?)

 

Angelina Jolie i Brad Pitt
Iako se u posljednje vrijeme stalno prepucavaju i očito je nastupila kriza koja je u gotovo svakom odnosu neizbježna, jedan od najslavnijih parova Hollywooda, Angelinu Jolie i desetljeće starijeg Brada Pitta, više od njih samih, žele vjenčati mediji, koji će mjesecima imati materijala za pisanje i izvještavanje o raskošnom vjenčanju iz bajke. No njima se jednostavno ne žuri dokazivati svoju ljubav i premda imaju šestero djece, od toga troje biološke. Uostalom, i sam Brad jednom je izjavio: 'Ne znam hoćemo li se uopće ženiti. Ovako nam je i više nego dobro i jednostavno nemamo potrebu za time.'

 

Goldie Hawn i Kurt Russell
'Budim se svaki dan i znam da mogu otići. To održava stvari svježima', rekla je jednom popularna glumica Goldie Hawn. Doza ironije pokazuje da im je jednostavno dobro, što dodatno potvrđuje činjenica da su već 25 godina zajedno, da imaju djecu, a i unuke. Čak ih opisuju kao jedan od najsretnijih parova Hollywooda iako se prije osam godina pričalo da im ja veza u krizi i da se razlaze. Tko zna, možda je Goldie naučila lekciju iz braka s pjevačem i komičarom Billom Hudsonom s kojim je u braku bila vrlo kratko.

 

 

Charlize Theron i Stuart Townsend
Toliko su ih svi maltretirali pitanjima oko toga kada se planiraju vjenčati budući da su u vezi sedam godina, da na kraju ispada da to neće učiti iz inata drugima. 'Volim Charlize i sretni smo. Što želite više? Pustite nas na miru', izjavio je jednom Stuart za medije dodavši da 'ako se zaljubljeni žele vjenčati, to je sasvim normalno, ali da to ne znači i da se moraju vjenčati'. Charlize Theron prethodno je izjavila da će se vjenčati kada gay brakovi postanu legalni. Da je u pitanju bila samo šala, postalo je očito nakon što su u Kaliforniji sklopljeni neki istospolni brakovi.

 

Liev Schreiber i Naomi Watts
Još jedan par koji smatra da je papir apsolutno nebitan su glumci Naomi i Liev. Zajedno su već niz godina i imaju dvoje djece. Moglo bi se reći da se oboje kroz život vode uzrečicom 'na greškama se uči.' Zašto? Procijenite sami iz onoga što su izjavili na pitanje planiraju li se vjenčati. 'Kada sam odrastala, nisam fantazirala o velikom vjenčanju iz bajke. Moja majka se udavala dva puta i isto toliko puta razvodila. I Liev dolazi sa sličnim iskustvom. Možda ćemo se jednog dana probuditi i reći: OK, učinimo to. A možda i nećemo. On i ja imamo obitelj. Puno vremena provodimo zajedno. Ne treba nam papir i to nam odgovara. I tako mi je dao prsten', rekla je glumica Naomi.

 

Susan Sarandon i Tim Robbins
Zajedno su 21 godinu, ona je čak 12 godina starija, imaju dvoje djece i ne pada im na pamet vjenčati se. Ovo je definitivno par za koji bi se moglo reći da ima averziju prema braku, a to su uostalom jednom i sami izjavili. Tim Robbins inače je jedan od najpoznatijih ljevičara među holivudskim glumcima, a i vrlo je aktivan bio u protivljenju bivšeg američkog predsjednika Georgea Busha i njegove politike, baš kao i njegova životna odabranica Susan. Oboje su veliki borci za ljudska prava i slobode te se za njih jednostavno može reći da imaju pametnijeg posla od potpisivanja papira kao dokaza ljubavi.

 

Nicole Richie i Joel Madden
Jedna od najpoznatijih američkih jetsetterica Nicole Richie danas je uzorna i brižna majka dvoje djece koju ima s frontmenom benda Good Charlotte Joelom Maddenom. Doimaju se sretnima i brak im nije sljedeća stepenica, barem tako kažu. 'Ne znam ništa o budućnosti. Ne planiram budućnost. Mogu je planirati, ali kad je u pitanju brak, i ne moram', rekla je jednom Nicole.

 

Halle Berry i Gabriel Aubry
'Nikada se više neću udavati. Imam zdrav ljubavni život i puno ljubavi. Nemam više potrebu biti nečija žena i ne treba mi blagoslov vjenčanog lista', glasno i jasno izjavila je glumica i jedna od najseksipilnijih žena svijeta Halle Berry, koja je u vezi s deset godina mlađim kanadskim manekenom Gabrielom. On joj je, čini se, došao baš kao pravi anđeo nakon što je četiri godine bila u braku s glazbenikom Ericom Benetom koji ju je varao na sve strane dok je velik dio muške populacije uzdisao za njom. Halle je s Gabrielom sretnija nego ikad, a iako je godinama ranije pokušavala zatrudnjeti, s novim odabranikom uspjela je dobiti i bebu.

 

Jenny McCarthy i Jim Carrey
Nekadašnja zvijezda MTV-ja, playboyeva zečica i glumica, u vezi s Jimom Careyjem je od 2005. Oboje često zaobilaze pitanja o braku. Ovaj veliki glumac, producent, scenarist, a prije svega komičar, u 'stvarnom životu' posve je ozbiljan, barem kada je u pitanju brak. 'Smatram da se ta 'točka' i ne bi smjela stavljati jer se zauvijek treba truditi oko ljubavi, održavati je živom i stalno nešto novo izmišljati', rekao je Jim. Ni njegova ljepša polovica ne misli drukčije: 'Živimo zajedno i jako smo sretni. Sve što brak predstavlja zapravo je komad papira.'

 

Oprah Winfrey i Stedman Graham
Premda su još prije 16 godina najavljivali vjenčanje, voditeljsko-biznismenski par ipak je odustao od takve namjere. Je li možda razlog taj što javnost ispočetka nije bila naklonjena životnom izboru poznate Oprah budući da se mislilo da je Stedman osoba kojoj je samo stalo do njezina bogatstva, pa je voditeljica odustala od potpisivanja papira da jednog dana, ne daj bože, ne bi ostala praznih džepova, nije do kraja jasno, a moguće je i da je ideja braka plaši. Vidjet ćemo, ali sudeći prema oporuci u kojoj je Oprah gotovo većinu svog bogatstva ostavila raznim humanitarnim udruženjima, čisto sumnjamo. Njihov je moto sigurno 'neka bude onako kako mora biti'.

 

 

 

Vanessa Paradis i Johnny Depp
Oduvijek su djelovali pomalo intrigantno, a to, čini se, i jesu. Za neke očito ni desetogodišnja veza, ni zajednički život, pa ni  djeca (čak njih dvoje) nisu dovoljni da stupe s partnerom u brak. U ovom slučaju, riječ je o tajanstvenoj Vanessi, koju njezin dragi Johnny želi oženiti više od svega, no mala razmaženka već ga je četvrti put odbila jer joj se nije svidio prsten. Vidjet ćemo koliko će jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca imati strpljenja, iako nam se čini da su sve to samo njihove igrice i da od vjenčanja neće biti ništa. 'Svako ljeto ljudi pričaju da ćemo se vjenčati, ali mi o tome ne govorimo puno. On me ima i zna da me ima', rekla je Vanessa Paradis.