NOVI PREDMET ŽUDNJE

Najpopularnija torba na svijetu dobila je svoju nasljednicu, a da biste je imali, morat ćete stati u red

05.12.2019 u 19:00

Bionic
Reading

Nema sumnje da su dizajnerske tobe statusni simboli kojima žene diljem svijeta teško odolijevaju. Za omiljenu torbu mnoge će mjesecima štedjeti, ne bi li je pospremile u svoj ormar, a ako bismo trebali izdvojiti jednu torbu koja je proteklih mjeseci izazvala opću pomutnju među trendsetericama, onda bi to zasigurno bila pouch torba s potpisom brenda Bottega Veneta. Ova najpopularnija torba na svijetu upravo je dobila svoju nasljednicu, koja će vrlo vjerojatno ponoviti isti uspjeh

Prema nedavno objavljenom godišnjem izvještaju modne tražilice Lyst skupocjena torbica s potpisom modne kuće Bottega Veneta proglašena je najtraženijom torbom i modnim komadom općenito u 2019. godini. Za lako prepoznatljivom pouch torbom izrađenom od najfinije talijanske kože proteklih mjeseci je vladala nevjerojatna pomama.

Ovu su torbu u svoje ormare pospremile brojne svjetske trendseterice, modne blogerice i instagramuše, kao i neke poznate Hrvatice koje su za ovu torbicu bile spremne izdvojiti vrtoglavih 18.000 kuna. Pomamu za ovom torbicom možemo zahvaliti Botteginom novom kreativnom direktoru Danielu Leeju, koji je nedavno osmislio i njezinu nasljednicu.

  • +3
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Na služenoj stranici Bottege Venete upravo je stavljen u prodaju najnoviji model popularne pouch torbe koja se izgledom vrlo malo razlikuje. Nova verzija Bottegine torbe ima dršku te ju je moguće nositi na ramenu, što do sada nije bio slučaj s prethodnom verzijom.

'The shoulder pouch' torba dolazi u tri veličine i sukladno tome varira i njezina cijena - od 18.700 do 32.800 kuna, a da biste je imali u svom ormaru, morat ćete se malo strpiti, jer za nju postoji lista čekanja.

  • +9
Bottega Veneta shoulder pouch torba Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije