TOP LJESTVICA

Sad je i službeno: Ovom torbom su svi zaluđeni, najtraženiji je komad u 2019.

20.11.2019 u 12:23

Bionic
Reading

Najpoznatija modna tražilica na svijetu Lyst objavila je popis najpoželjnijih komada ove godine, a na samom se vrhu, posve očekivano našla upečatljiva torbica neobičnog izgleda

1. The Pouch torba Bottega Veneta

Najpoželjniji komad prema Lystu za kojom je ove godine vladala nevjerojatna pomama je prepoznatljiva torbica od najfinije talijanske kože s potpisom talijanske kuće Bottega Veneta koja se zahvaljujući novom kreativnom direktoru Danielu Leeju vratila u velikom stilu na modnu scenu.

Brend koji je poznat po svojim pletenim torbicama i luksuznim modnim detaljima od kože, a prepoznatljivi komadi s potpisom Bottege Venete preplavili su društvene mreže i osvojili fashionistice.

  • +7
Torba The Pouch Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnoge su slavne zaljubljenice u modu opčinjene ovom skupocjenom torbom čija cijena nije baš za svaki džep: cijena modela The Pouch ide i iznad vrtoglavih 2100 eura. Zanimljivu su torbu koja izgledom podsjeća na oblačić ponosno prošetele Rosie Huntington-Whiteley i Lily Aldridge, spomenimo neke, a nisu im odoljele ni domaće fashionistice poput Franke Batelić, Sonje Kovač, Indire Levak...

Da se stvorio neviđeni hype oko ovog modela pokazuje i podatak da je mjesečno ova torbica zabilježila čak više od 10 tisuća pretraživanja mjesečno. Lyst je zabilježio i povećanje od 29 posto u rujnu, a The Pouch smo vidjeli i na Instagram profilima slavnih ljepotica, modnih blogerica i urednica modnih časopisa dok je britanska glumica i manekenka Rosie Huntington-Whiteley imala oko 39 objava s najpopularnijom torbiciom u razmaku od tri mjeseca.

2. Sandale Bottega Veneta

Na drugom mjestu ovog popisa našao se još jedan komad s potpisom ovog talijanskog brenda seksi sandale koje su u srpnju zabilježile porast pretraživanja od nevjerojatnih 471 posto prema Lystu.

3. Guccijev GG remen

Treće mjesto Lystovog popisa zauzeo je prepoznatljivi Guccijev GG remen koji se na Lystovim top ljestvicama pojavio čak devet puta u protekle dvije godine. Da je još uvijek hit potvrđuje i podatak da se godišnje sve minute prodaju čak dva GG remena.

  • +7
Slavne ljepotice obožavaju Jacquemus torbicu Izvor: Profimedia / Autor: Marijo Cobretti / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

4. 'Le Chiquito' torba Jacquemus

Minijaturna torbica s potpisom Jacquemus osvojila je modni svijet, a šarmu ovog upečatljivog modnog detalja nisu odoljele ni Emily Ratajkowski kao ni uvijek besprijekorno dotjerana pjevačica Jelena Rozga. Lyst je tako zabilježio porast od nevjerojatnih 130 posto pretraživanja ove torbice samo u svibnju.

5. Pradin 'bucket' šeširić

Za ovim je efektnim šeširićem vladala neviđena pomama te je u nekoliko navrata rasprodan, a u svibnju je, prema Lystu, njegovo pretraživanje dosegnulo vrhunac.

6. Torbica 'Multi Pochette' Louis Vuitton

I prije nego se ova torbica pojavila na tržištu stvorila se i lista čekanja koliko je bila tražena. Čim je lansirana u trgovine u listopadu prodala se na internetu u svega nekoliko dana.

7. 'Seersucker' haljina s potpisom Gannija

Neonska kockasta midi haljina našla se na ovoj top ljestvici Lysta sasvim zasluženo. Prepoznatljivi model 'Seersucker' bio je omiljen među infuensericama i modnim urednicama ove godine te je odmah razgrabljena nakon porasta potražnje od nevjerojatnih 101 posto!

8. Jakna od flisa Sandy Liang

Jakna od toplog i mekog flisa nadahnuta stilom 90-ih bila je među najtraženijim proizvodima ove godine te ju je Lyst uvrstio na svoju top ljestvicu hit modnih komada za kojim su ove godine žudjele zaljubljenice u modu.

9. Traperice brenda Row

Cool traperice s potpisom omiljenog brenda Row načinjene od 100 postotnog organskog pamuka najbolje su prodavane traperice prema Lystu ove godine. Pretraživanje ovog brenda poraslo je za 68 posto ove godine.

10. Guccijeva 'Supreme Small Messenger' muška torbica

Ova muška torbica s potpisom omiljenog talijanskog brenda je bila među najpoželjnijim muškim modnim dodacima ove godine, prema Lystu. Da se radi o jednom od najpoželjnijih komada među muškarcima, dokazuje i podatak da je potraga za ovim proizvodom porasla za 44 posto ove godine.