SEZONSKI ADUTI

Najljepši proljetni komadi dolaze iz kolekcije domaćeg brenda DeLight

19.04.2024 u 15:34

  • +8

DeLight

Izvor: Promo fotografije / Autor: Danko Šimunović

Bionic
Reading

Pri odabiru savršenog staylinga, bitno je obratiti pozornost na kvalitetu tkanina, izvrsnost izrade samog komada, a u moru opcija koje su izrazito 'trendovske', pronaći ono savršeno odijelo ili haljinu koja djeluje bezvremenski i koje će biti nosivo – godinama

Poznati domaći brend DeLight, uvijek je prva stanica kada su u pitanju odijela. Naime, već se godinama upravo ovaj brend ističe krojevima, bojama i kvalitetom u kojima svaka žena izgleda profinjeno, ali istovremeno nježno i snažno.

Riječ je o komadima koji su nosivi u raznim prigodama, bilo da ste nekome kuma ili slavljenica, gost na promociji ili vjenčanju, odlazite li na bitan sastanak ili event. Nakit i dobar par cipela, u trenutku će jednu opušteniju dnevnu varijantu, pretvoriti u divan svečaniji look.

Također, moć transformacije je nešto što komade iz ove capsule proljetne kolekcije, čini itekako poželjnima. Gradske momente kroz svoj objektiv zabilježio je Danko Šimunović, produkciju potpisuje Marina Drljo Perša, a make-up modela Rahele Ljubičić, djelo je Maše Mihaljčić.

Postoji nepisano pravilo kako bi svaka žena u svom ormaru trebala posjedovati vječni klasik – smoking, i ne on odavno nije rezerviran samo za muškarce.

Ženama on stoji izrazito elegantno i svaka se u njemu osjeća moćno i najmanju ruku – spremno osvojiti svijet. U ovoj kolekciji se posebno ističu i bijelo i baby blue Ann Marie odijelo, koje je ujedno i jedan od bestsellera brenda. Prirodne tkanine poput pamučnih i viskoznih haljina te odijela od hladne vune i svile, osvajaju na prvi dodir.

Adresa Vlaška 6 u Zagrebu, nezaobilazna je adresa ako ste u potrazi za prekrasnim vječnim komadima, koji će godinama krasiti vaše ormare i u kojima ćete uvijek izgledati nepogrešivo, a sve novosti možete lako pratiti i putem službene Instagram stranice.