ZAUSTAVLJA POGLEDE

Najljepša žena svijeta ponovno ima odličan stajling i čizme koje svi priželjkuju

25.01.2019 u 10:40

Bionic
Reading

Slavna modna influencerica i bivša Miss Universe, Olivia Culpo, proteklih dana naporno radi na predstavljanju svoje kolekcije odjeće koju je dizajnirala za brend Express. Kolekciju koju je posvetila ženama koje se žele osjećati moćno i biti uspješne lijepa brineta je predstavila i u emisiji 'Extra', a na snimanje je stigla u još jednom besprijekornom stajlingu koji bismo rado iskopirali

U Universal Studios u Hollywoodu slavna ljepotica Olivia Culpo ušetala je na snimanje emisije 'Extra' odjevena tip-top. Bivša misica zaustavljala je poglede u elegantnom safari-kombinezonu u boji pijeska, a riječ je komadu iz ljepotičine vlastite kolekcije Express x Olivia Culpo, čija je cijena 580 kuna.

  • +17
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa brineta, koju smo imali prilike gledati u reality showu 'Model Squad' na televiziji E! Entertainment, stajling je upotpunila trendi komadima koji trenutno predstavljaju modni poriv svih istinskih zaljubljenica u modu. Osim tankim remenom u boji konjaka koji je dodatno naglasio ljepotičin uzak struk, Olivia je outfit začinila skupocjenom remen-torbom vintage izgleda s potpisom modne kuće Fendi i trendi čizmama zgužvanog izgleda koje su trenutno veliki hit na modnoj sceni.