GRUDNJAK NA IZVOL'TE

Najljepša žena svijeta prošetala u stajlingu koji je otkrio previše

28.11.2018 u 12:39

Bionic
Reading

Proslavljena influencerica i model te bivša Miss Universe Olivia Culpo rijetko kad griješi kada je odabir stajlinga u pitanju. Modu ima u malom prstu, no unatoč istesanom modnom ukusu i smislu za slaganje odjevnih kombinacija, lijepa brineta ovog je puta ipak promašila. Umjesto na stajling, sva pažnja je bila usmjerena na ljepotičine grudi, zahvaljujući prozirnoj majici koja je otkrila previše

Model i influencerica Olivia Culpo viđena je ispred poznatog restorana The Ivy na West Hollywoodu. Bivša Miss Universe došla je uživati u večeri s prijateljima, no zabavu su na trenutak pokvarili paparazzi koju su je spremno dočekali škljocanjem fotoaparata.

26-godišnja ljepotica plijenila je pažnju u još jednom trendi stajlingu - crnim kožnim hlačama visokog struka s potpisom brenda 7 for All Mankind, crnoj majici dugih rukava, crvenim štiklama te s crvenom torbom s potpisom modne kuće Saint Laurent, no umjesto stajlinga, u prvom planu su bile njezine grudi.

  • +12
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Majica koju je Olivia nosila uvučenu u hlače bila je toliko prozirna da se ispod nje jasno nazirao grudnjak. Iako je brineta to pokušala prikriti odjenuvši grudnjak u boji kože, napravila je još gori potez nego da je, primjerice, odjenula crni grudnjak - grudi su još više došle do izražaja, a treba se i dobro zagledati kako bi se primijetilo da nosi grudnjak.

No uzmemo li u obzir sva dosadašnja izdanja lijepe Olivije, ovaj mali modni promašaj tek je igla u plastu sijena odličnih stajlinga kojima ne možemo pronaći manu, stoga je lijepoj misici greška već oproštena.

  • +3
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia