DAN U CANNESU

Najljepša slavna trudnica u jednom danu promijenila četiri stylinga

12.05.2016 u 10:19

  • +9

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Možda nije neko veliko iznenađenje da će Blake Lively dominirati crvenim tepihom u Cannesu, ali da će kao trudnica u osjetljivom razdoblju u jednom danu izmijeniti čak četiri odlična stylinga i još jednom zadiviti sve oko sebe, za svaku je pohvalu

Blake Lively među prvim je zvijezdama doputovala u Francusku donijevši svoj šik i u zračnoj luci odmah visoko postavila modnu ljestvicu. A iako se radi o filmskom festivalu, u Cannesu zvijezde jako paze što će odjenuti i kako će se prezentirati, počevši od dnevnih neobaveznih druženja pa do predivnih dizajnerskih toaleta uvečer.

Među svima njima Blake Lively definitivno je kraljica stila, unatoč trudničkom trbuhu koji je čini samo ljepšom jer nove obline ističe na najbolji mogući način. Tijekom prvog dana recentnog filmskog festivala Blake je baš poput Serene Van Der Woodsen, čiji je lik utjelovila u seriji 'Tračerice', promijenila četiri kombinacije i za svaki dobila mnogobrojne pohvale.


Prva u nizu bila je haljina Preen koja joj krojem taktički prekriva trudnički trbuh. Prelijepa tamna haljina s cvjetnim uzorkom glamurozna je zahvaljujući ukrasima od perlica, a Blake se na Instagramu pohvalila i izazovnim štiklama pa je cijeli styling i više nego glamurozan za dnevno izdanje.

Nakon haljine na red je došao crveni kombinezon u kojem je slavna glumica još jednom dominirala među poznatim licima. Izdanje s tankim naramenicama ima široke nogavice, ali i lepršav plašt koji ide preko donjeg dijela te je s potpisom dizajnera Juana Carlosa Obandoa

??Everybody Cannes Cannes ?? 4 more days... #CafeSociety and @lorealmakeup here we come...

Fotografiju objavljuje Blake Lively (@blakelively)


Za svečani večernji  dio poput prave je dive nosila klasičnu večernju toaletu u zlatnoj boji s potpisom slavnog Versacea. Uz klasični kroj za holivudske standarde ništa nije obično na toj haljini. Ne vidi se na prvi pogled, ali zlatna je kreacija kombinacija prozirnog materijala i zlatnih ukrasa pa je nije lako nositi jer lako može otkriti i najmanje nesavršenosti. No Blake Lively nema taj problem jer na crvenom tepihu samouvjereno pozira i doslovno blista.

#Cannes2016 fashion inspo day 1: Esmerelda. ??

Fotografiju objavljuje Blake Lively (@blakelively)


Posljednji styling nakon naporna dana dozvolio joj je da se opusti jer je nosila slojevitu kombinaciju u crnom ukrašenu perjem. No na svaku je kreaciju nosila slavne louboutinke i opravdala visoka očekivanja na koja je sve navikla posljednjih godina.