SOBE ZA POŽUDU

Najbolji hoteli za seksi odmor

11.03.2010 u 09:04

Bionic
Reading

Hoteli za romantičan bijeg udvoje koji svojim nesvakidašnjim uređenjem žele privući što više zaljubljenih pravi su hit diljem svijeta. Internetski servis TripAdvisor napravio je popis naj seksi hotela u Europi i Americi i to po broju spominjanja riječi 'seksi' u kritikama koje su gosti pisali nakon boravka u hotelima

Na prvom mjestu europskih hotela je amsterdamski Black tulip, uređen u autentičnom stilu ‘kanalskih’ građevina 16. stoljeća. No, ono što ga svrstava u naj seksi mjesta nije romantična arhitektura. Riječ je o hotelu s posebno dizajniranim sobama za požudu, a u određenim apartmanima mogu se pronaći i sprave za seksualne igrice. Po riječima jednog posjetitelja TripAdvisora, sobe su zaista seksi, a u njima možete naći svu opremu za vezivanje koju možete poželjeti.

Sado-mazo ugođaj amsterdamskog Black tulipa

Slijedi Propeller Island City Lodge u Berlinu, koji zasigurno neće razočarati parove koji svoj ljubavni izlet žele začiniti ponekom originalnom umjetničkom instalacijom. Svaka je soba drukčije uređena, a nose imena po opisu instalacije, kao što su ‘Leteći krevet’ ili ‘Galerija’. Ova posljednja ima okrugli krevet s pedalama kojima se cijeli ležaj može okretati oko svoje osi. ‘Odsjeli smo u sobi ogledala. Bila je vrlo mala, ali i to je bio dio zabave’, prisjetila se jedna gošća.

Dekadencija i romantika

Hotel The Witchery u povijesnom dijelu Edinburgha stvoren je za goste koji nisu skloni modernim eksperimentima, ali znaju uživati u tragovima stare aristokratske dekadencije. S prozora njegovih apartmana pruža se fantastičan pogled na stari dio grada i utvrdu, a sedam raskošno uređenih apartmana odiše seksi atmosferom prošlih stoljeća. Iz svijeta poznatih redovito ga posjećuju Jack Nicholson, Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones, a kontroverzna zvijezda Danni Minogue hotel je opisala kao mjesto savršene požude.

Buddha Bar hotel u Pragu svoje goste tetoši i mazi

Putnici koji tragaju za pravim užitkom na svoj bi popis svakako trebali uvrstiti Buddha Bar Hotel u Pragu. Hotel je prepoznatljiv po posebnim pogodnostima kojima ondje žele iznenaditi svoje goste. ‘Ohlađena boca šampanjca i zdjela jagoda čekala nas je u sobi, zajedno s uljima za masažu, slatkišima i ukrasnim perjem. Bio je to najromantičniji medeni mjesec kojima možete zamisliti’, prisjetila se jedna gošća.

Na kraju, u nezaobilaznom Parizu hotel Amour izdvojen je kao mjesto neobičnog i smjelog interijera, a uređenje u stilu noćnog kluba ovaj hotel čini savršenim mjestom za opušteni vikend. Svaka soba nudi nešto drugo, od uređenja u stilu umjetnika po kojima su nazvane do neobičnih fotografija, a po riječima jednog posjetitelja, 'Amor je idealno mjesto gdje možete piti, jesti i spavati, naletjeti na inteligentnog sugovornika ili biti zavedeni'.

S druge strane Atlantika

Trend seksi hotela nije zahvatio samo Europu. I u Americi se natječu tko će zanimljivijim uređenjem privući što više zaljubljenih.

Soba u njujorškom Night hotelu

Kako mu i samo ime kaže, Night hotel u New Yorku moderno je i monokromatski uređeno mjesto s prilično malo svjetla. Gosti ga opisuju kao hotel čije su sobe ugodne, a u svakoj se može pronaći i kopija Kama-sutre na noćnom ormariću. Čak su i zidovi prekriveni erotskim umjetninama, uglavnom fotografijama obnaženih žena.

Ako se tip koji je od romantike noći skloniji životinjskim nagonima, svakako posjetite Hotel Palomar u Washingtonu. Uzorak krokodilske kože na tepisima i leopardovog krzna u unutrašnjosti ormara mnoge natjera da se u ljubavnom zanosu svom partneru obrate žestokim životinjskim urlikom ili da umiljato zareže. Gosti se čak mogu odlučiti za paket ‘umijeća slavljenja romantike’ koji uključuje zajednički body painting i masažu uz uživanje u čokoladi i jagodama.

No, gdje se bolje može uživati u grijehu nego u Gradu grijeha Las Vegasu. Tu je sve podređeno zabavi i dobrom provodu. U usluzi zaljubljenima najdalje je otišao The Hard Rock Hotel & Casino gdje na meniju za room service stoji erotsko donje rublje te seksualna pomagala. Kako je napisao jedan posjetitelj na TripAdvisoru, ovamo nikako nemojte voditi djecu: 'Ugođaj je seksi i prijateljski, a atmosfera zabave prisutna je cijeli dan.'