za skincare & beauty ljubitelje

Najbolji beauty pokloni za Božić – na jednom mjestu!

08.12.2022 u 09:10

Bionic
Reading

Božić je najbolje doba godine, ali samo ako ste organizirani!! No, ako i niste, donosimo vam vodič za najbolje božićne poklone za skincare & beauty ljubitelje! Među njima smo izabrali i božićne setove. Ne samo da su božićni setovi brzo i jednostavno rješenje za božićne poklone, oni često dolaze lijepo zapakirani i imaju dobar value 4 money. Otkrijte u ovom članku najbolje poklone za skincare & beauty entuzijaste!

Luksuzna skincare rutina

Brend Lierac je naše skincare otkriće i opsjednute smo jer Lierac PREMIUM linija doista mijenja kožu, i to brzo! Ako želiš obradovati dragu osobu koja obožava njegovati svoje lice, naš odabir je luksuzni skincare – Lierac PREMIUM jer je THE poklon.

Ova linija se sastoji od seruma, kreme za lice, kreme za područje oko očiju i tretmanskog seruma naziva THE CURE. I zaista, ovaj eliksir serum je lijek za kožu! Ovo je serum za lice koji će u mjesec dana vratiti mladost licu. Lierac Premium The Cure na koži djeluje poput injekcije mladosti. Sadrži jedinstveni kompleks aktivnih tvari koji djeluje korektivno na sve znakove starenja: regenerativni Hexapeptide FX, Hyalu-3-koncentrat s anti-age učinkom i antioksidativne ekstrakte iz rijetkog crnog cvijeća. Obogaćen je GDF-11 tehnologijom koja intenzivno pomlađuje te djeluje reverzibilno na starenje kože. Duboke bore, gubitak čvrstoće, manje nepravilnosti kože, dehidracija... pojava svih ovih znakova starenja smanjuje se i uklanja Premium linijom. Lierac Premium liniju možete naći na www.delmerion.hr webshopu i u bolje opskrbljenim ljekarnama.

Otkrijte svijet prirodnih čuda!

Već dobro poznati, izrazito eco-friendly brend prirodne kozmetike APIVITA ni ove godine nije razočarao svojim božićnim setovima! Potpune skincare rutine, setovi s proizvodima za njegu tijela i preslatki setovi koji sadržavaju njihove fantastične kreme za ruke i balzame za usnice oduševit će i najizbirljivije beauty ljubitelje.

Naš favorit u ovim suhim, hladnim danima kada se borimo sa suhoćom kože i ispucalim usnicama je set WANNA KISS YOUR HAND. Set se sastoji od APIVITA kreme za suhe i oštećene ruke s gospinom travom i pčelinjim voskom i APIVITA balzama za usne s kakao maslacem, organskim pčelinjim voskom i maslinovim uljem. Ovi proizvodi gotovo momentalno zacjeljuju i hidratiziraju oštećenu i suhu kožu. I mirišu fantastično! APIVITA božićne setove možete naći u APIVITA Experience Store-u u Gundulićevoj 9 u Zagrebu, u Mullerima i bolje opskrbljenim ljekarnama diljem Hrvatske.

Eksplozija božićnih okusa – u pasti za zube

Cimet, đumbir, sladić, anis – okuse koji svakoga asociraju na Božić brend MARVIS je ekipirao u pastama za zube. Dobro ste pročitali – pastama za zube. Brend s fantastičnim vizualnim identitetom i pakiranjima ima paste za zube neobičnih okusa koje pretvaraju rutinu pranja zubi u zabavno iskustvo. I idealni su za poklon osobi za koju uvijek najdulje promišljate što joj pokloniti! Osim pojedinačnih pasta za zube, MARVIS paste dolaze i u setovima koji su fantastičan odabir za one koji znaju uživati u premium proizvodima. Ovoga puta – dok peru zube. Ove paste za zube možete naći online na www.delmerion.hr, a u fizičkoj prodaji u NAMA robnim kućama, bolje opskrbljenim ljekarnama, ELFS store-u i u APIVITA Experience Store-u.

Beauty poklon koji prikriva znakove partijanja

Svatko ima onu jednu prijateljicu koja uvijek kaže da 'ovaj vikend neće nigdje', a uvijek izađe. Ako tražite poklon za baš tu prijateljicu – imamo favorite!

Dr.BRANDT ima 2 proizvoda koji savršeno prekrivaju znakove tulumarenja – upravo ova dva proizvoda postala su redovni gosti u našim kozmetičkim torbicama. No More Baggage – krema protiv podočnjaka i podbuhlosti je naš apsolutni favorit! Ova gel-krema u samo 5 minuta prekriva podočnjake, smanjuje podbuhlost i smanjuje izgled bora oko očiju. Radi, vjerujte nam. Uz No More Baggage, jedinu kremu koja zaista radi, naš favorit je Pores No More – primer koji briše pore i djeluje kao FaceTune blurr efekt uživo, briše i svaki znak sinoćnjeg tulumarenja. Uz ovu kombinaciju, slobodno možete 'zaružiti'.

Dr.BRANDT proizvode možete naći u Mullerima i bolje opskrbljenim ljekarnama. Požurite jer nestaju s polica brzinom svjetlosti. S razlogom.