U JEDNOM STAJLINGU

Najbolje odjevena Hrvatica spojila tri vruća trenda

07.11.2016 u 13:32

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić na društvenim mrežama često objavljuje fotografije kojima dokumentira to kako izgleda život u dalekom Japanu, a da je i dalje jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, potvrđuje outfitom u kojem je spojila nekoliko vrućih trendova

Osim dizajnom novih kreacija za svoj brend Jolie Petit i odgojem dviju prelijepih kćerkica, Ljupka Gojić Mikić slobodne trenutke koristi za šetnju Hirošimom i druženje s prijateljima jer ondje živi već nekoliko godina sa suprugom Mihaelom Mikićem, nogometašem koji igra za tamošnji klub.


Nakon jednog takvog druženja prekrasna i uvijek besprijekorno dotjerana Ljupka Gojić Mikić objavila je fotografiju na kojoj se vidi da modno parira najpoznatijim trendsetericama i slavnim ljepoticama.

Kao što je to nedavno učinila it djevojka današnjice Gigi Hadid, Ljupka je odjenula traperice s traper suknjom i top s vlastitim potpisom.

Poznato je da njezin ormar skriva skupocjene krpice i komade o kojima druge žene mogu samo sanjati pa ne čudi to da već ima hit Balenciagine čizme s kopčama i otvorima sa strane. Dok su poznate Hrvatice, poput Severine i Jelene Rozge, nosile iste čizme u crnoj, Ljupka je opet drugačija od drugih pa su njezine bordo boje.

Otkačeni stajling jedna od najbolje odjevenih Hrvatica zaokružila je hit torbicom J.W. Andersona. Torba talentiranog i nagrađivanog irskog dizajnera J.W. Andersona, poznata pod imenom Pierce, postala je novi predmet ženske žudnje, a toliko je popularna da svaki komad u online prodaji odmah zatraži 100 kupaca.

@joliepetitebyljupkagojic #hoodie ??

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)