POPULARNE MANOLICE

Na Zarine police stigle su nove verzije cipela kakve je proslavila Carrie Bradshaw

21.02.2022 u 14:07

Bionic
Reading

Prepoznatljive plave salonke Manola Blahnika kakve je proslavila glavna junakinja 'Seksa i grada' posljednjih sezona ne prestaju dobivati svoje pristupačne verzije, a u njihovoj bogatoj ponudi uvjerljivo prednjače španjolski high street brendovi

Na radost brojnjih ljubiteljica mode koje si ne mogu priuštiti skupocjene salonke Manola Blahnika, brendovi poput španjolskoga Uterquea i Zare iz sezone u sezonu nude njihove pristupačne, no ništa manje zanimljive verzije.

Zarin dizajnerski tim sada je odlučio otići korak dalje nudeći nekoliko modela inspiriranih Blahnikovim salonkama, s tri različite vrste potpetica.

  • +3
Zarine cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Najpoznatija verzija Blahnikovih salonki s kopčom ona je u plavoj boji, a njih je proslavila glavna junakinja 'Seksa i grada' u filmskom nastavku serije, kada ih je dobila u zamjenu za zaručnički prsten.

Inspirirane jednim od najpoznatijih cipela s potpisom Manola Blahnika, Zara sada nudi nekoliko verzija čija je glavna karakteristika otvorena peta, a svi predstavljeni modeli u prodaji se nalaze po cijeni od 450 kuna.

'i tek tako...'

[FOTO] Izvukli smo najbolje modne kombinacije iz novog poglavlja kultnog 'Seksa i grada'; pogledajte što sad nose slavne Njujorčanke

Pogledaj galeriju