USKORO U T-MOBILE PONUDI

Na Cro A Porteru ekskluzivno predstavljen HTC Rhyme

18.10.2011 u 14:26

Bionic
Reading

HTC Korporacija, globalni proizvođač mobilnih uređaja, danas je na novinskoj konferenciji u West Gateu službeno predstavio HTC Rhyme™. Predstavljanje ovog uređaja dio je vodećeg hrvatskog modnog događaja – Cro A Portera, čiji je HTC službeni sponzor. HTC Rhyme utjelovljuje vrhunski dizajn i osvježeno korisničko sučelje HTC Sense™, uz posebne dodatke i atraktivan izgled. HTC Rhyme bit će ekskluzivno dostupan u T-Mobile ponudi

HTC Cro A Porter održavat će se od 20. do 22. listopada i predstaviti najveća imena hrvatske modne scene, poznate brandove i dizajnere kao što su Hippy Garden, Zigman, ELFS, Linea Exclusive, Boris Pavlin, Arileo, XD Xenia Design, Anamarija Asanović i mnogi drugi. HTC Rhyme bit će ekskluzivno dostupan u T-Mobile ponudi od početka studenog za već od 698 knan, u tarifi EXTRA total XXL. Korisnici se mogu i predbilježiti na http://t-mobile.hr/htcrhyme.

Na predstavljanju je bio i  Marko Savković – HTC product manager za Centralnu i Istočnu Europu, koji je predstavio ovaj uređaj kao i sveukupnu ideju koja stoji iza stvaranja HTC Rhyme telefona.

'HTC Rhyme napravljen je kako bi našim korisnicima donio osobniji doživljaj. S posebno dizajniranim dodacima koji uključuju višenamjenski stalak punjač-budilicu-glazbeni centar, svijetleći privjesak te slušalice bez petljanja, Cro A Porter savršeno je mjesto za lansiranje ovog telefona široj publici', istaknuo je Marko.

'T-Mobileu su korisnici na prvome mjestu te se uvijek trudimo, prateći trendove, najbolje odgovoriti na njihove potrebe i želje. Naši korisnici stoga konstantno na raspolaganju imaju uređaje iz samog vrha svjetske ponude, kao i inovativne usluge s kojima mogu istinski uživati u naprednoj tehnologiji bez straha od velikih troškova; naše EXTRA total tarife omogućavaju neograničeno korištenje podatkovnog prometa već od 100 kuna mjesečno. Zadovoljstvo nam je što zajedno s HTC-om u Hrvatsku donosimo HTC Rhyme koji nudi sve ono što korisnici smatraju važnim: odličnu kvalitetu, prekrasan izgled i iznimnu praktičnost. Uvođenjem ovog uređaja u ponudu, nastavljamo tako nuditi najbolje iskustvo korištenja mobilne podatkovne mreže potvrđujući još jednom svoju vodeću poziciju na telekomunikacijskom tržištu', izjavila je Maja Weber, direktorica Odjela za odnose s javnošću T-HT-a.

Elegantno, svježe i originalno
HTC Rhyme pokreće 2,3 Gingerbread™ verzija uz HTC Sense korisničko sučelje, posjeduje prekrasni 3,7-inčni WVGA ekran osjetljiv na dodir te kvalitetni stereo sustav, a također nudi i napredne slikovne mogućnosti uz 5-megapikselnu kameru koja uključuje autofokus, power LED flash i Instant Shutter za bilježenje svih zanimljivih trenutaka. Usto, kamera dolazi i s brojnim drugim elementima za slikanje i dijeljenje, uključujući Face Detection koji osigurava da su vaši prijatelji uvijek u središtu pozornosti. Oprema s kojom dolazi uređaj bit će posebno zanimljiva svima koji uz privlačan dizajn, žele vrhunske i praktične performanse; HTC Rhyme dolazi s postoljem koji je ujedno i punjač, Bluetooth headsetom nazvanim Charm cable koji je zapravo mala kocka koja svijetli pri stizanju poziva ili poruka. Zbog svojih naprednih funkcija, originalnosti i opremljenosti, HTC Rhyme savršeno se uklapa u vaš život.

Integrirani dodaci
HTC Rhyme paket dodatne opreme dizajniran je tako da bude funkcionalan, ali i vizualno atraktivan, osmišljen kako bi vam omogućio da HTC Rhyme doživite kao prirodni dio svog života. Ovi integrirani dodaci vaš telefon čine osobnijim nego ikada prije.

• HTC Rhyme Docking Station – višenamjensko postolje koje istovremeno puni vaš telefon pretvarajući Rhyme u budilicu i glazbeni centar - tako da se možete probuditi uz vaše omiljene pjesme, uz integrirane Bluetooth zvučnike!

Na predstavljanju je bila i Anamarija Asanović

• HTC Rhyme Charm – ovaj privjesak inovativni je način za diskretno upozoravanje na dolazne pozive ili poruke dok je vaš HTC Rhyme duboko u torbi. Privjesak je mala svjetleća kocka koja se pričvrsti na telefonski kabel. Kabel može visiti iz torbe, a može se koristiti i za brzo izvlačenje telefona iz torbe. Također, uz pomoć privjeska, lako ćete pronaći svoj telefon koji je zatrpan u prepunoj torbi.

• HTC Rhyme Tangle Free Headphones – slušalice koje se ne mogu zapetljati spašavaju vas gnjavaže dok slušate vašu omiljenu glazbu.

HTC Rhyme bit će, od početka studenog, ekskluzivno dostupan u T-Mobile ponudi po cijeni već od 698 kuna, u tarifi EXTRA total XXL. Korisnici se za HTC Rhyme mogu predbilježiti na adresi http://t-mobile.hr/htcrhyme. U T-Mobile ponudi uređaj će imati predinstalirane Planet9 i T-Wisepilot aplikacije. Planet 9 je usluga Hrvatskog Telekoma koja korisnicima omogućuje kupnju i čitanje e–knjiga kada god i gdje god to požele, dok je T-Wisepilot rješenje za pješačku i autonavigaciju, a – između ostaloga - prikazuje i informacija o lokacijama (POI) te pruža pomoć pri pronalaženju parkiranja.

O T-Hrvatskom Telekomu

T-Hrvatski Telekom (T-HT) vodeći je pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, a kroz svoje Poslovne jedinice za privatne i poslovne korisnike opslužuje više od 1,4 milijuna linija u nepokretnoj T-Com mreži, 3,0 milijuna pretplatnika u pokretnoj T-Mobile mreži i 642.000 širokopojasnih priključaka.