PLIJENILA POGLEDE

Na božićnoj večeri: Melania Trump očarala izgledom u haljini koju bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

25.12.2019 u 18:56

Bionic
Reading

Melania Trump pridružila se suprugu Donaldu Trumpu na božićnoj večeri u njihovom ljetnikovcu Mar-a-Lago. Predsjednik i prva dama po dolasku na Floridu su posjetili crkvu, a potom se uputili na svečanu večeru na kojoj su ugostili bliske suradnike, prijatelje i obitelj. Par je po dolasku dočekan uz pljesak, a prva dama slovenskih korijena plijenila je poglede u senzacionalnoj maloj crnoj haljini

Melania Trump jedna je od onih žena koje se drže provjerene elegancije i nenametljivog izgleda, ali ipak gdje god se pojave uspiju ukrasti sve poglede. Osim besprijekorne linije, prva dama Amerike može se pohvaliti i nepogrešivim modnim ukusom zbog kojeg od početka mandata slovi za ikonu stila, a da modu ima u malom prstu Melania je još jednom dokazala na svojoj božićnoj večeri.

49-ogodišnja Slovenka stigla je na božićnu večeru u ljetnikovac Mar-a-Lago u društvu predsjednika Donalda Trumpa i roditelja, Viktora i Amalije Knavs, a u trenutku kad je ušla u svečanu dvoranu, svi pogledi bili su uprti samo u nju.

  • +7
Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: Nicholas Kamm / AFP / Profimedia

Lijepa prva dama je izgledala senzacionalno u maloj crnoj haljini bez rukava, asimetričnog kroja, koja je istaknula Melanijinu besprijekornu figuru i duge noge. Iako se odlučila za vrlo jednostavnu haljinu, Melania zna da je mala crna haljina nepogrešiv izbor za sve prigode.

Mala crna haljina bila je omiljeni izbor slavne Coco Chanel, a do danas je ostala modni imperativ. Gotovo da ne postoji žena koja u svom ormaru nema barem jednu crnu haljinu koja pristaje uz apsolutno sve, a pitate li modne stručnjake koji komad odjeće svaka žena treba imati u svom ormaru, svi do jednog sigurno neće izostaviti upravo malu crnu haljinu.

Bivša manekenka rodom iz Sevnice svoj je elegantni stajling zaokružila crnim štiklama s prepoznatljivim crvenim potplatom koje nose potpis njezina omiljenog dizajnera cipela, Christiana Louboutina, i prekrasnom srebrnom ogrlicom koja je podignula cjelokupan look.

Melania je na Badnjak na svom službenom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pokraj bora pozira u svjetlucavoj zelenoj haljini koju je uskladila sa srebrnim štiklama Christiana Louboutina.