DOSLJEDNA SEBI

Melania Trump ne odriče se svog prepoznatljivog modnog stila koji je izgradila još na početku mandata

18.12.2019 u 14:18

Bionic
Reading

Američki predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump ugostili su u Bijeloj kući predsjednika Guatemale Jimmyja Moralesa i njegovu suprugu Patriciju Marroquín. Predsjednički par dočekan je prema običaju u vrtu Bijele kuće, a nakon što su Trumpovi s kišobranima u ruci izašli dočekati goste, svima je pažnju privukao Melanijin elegantni stajling

Nije tajna da prva dama Amerike ima slabost na skupocjene kapute koje u svom ormaru ima zavidan broj. Tijekom proteklih godina Melania Trump nosila je bezbroj elegantnih, klasičnih, odvažnih i efektnih modela, a najčeće je posezala za kaputima koji se u struku vežu ili imaju dodatak remena.

Trik je to kojim lijepa Slovenka naglašava struk, ali također i dio njezina imidža koji je uz pomoć svog osobnog stilista Hervéa Pierrea izgradila još na početku predsjedničkog mandata.

  • +15
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Kaput na vezanje Melania najčešće nosi kao haljinu u kombinaciji s visokim čizmama ili salonkama, a svog se prepoznatljivog stila nije odrekla ni ovog puta. Za prijem predsjednika i prve dame Guatemale Melania je odabrala efektan i vrlo elegantan kaput sitnog kariranog uzorka s bijelog kragnom, a riječ je o skupocjenom komadu s potpisom modne kuće Chloe.

49-godišnja prva dama izgledala je vrlo profinjeno u ovom jednostavnom, a istovremeno elegantnom kaputu od 20.000 kuna, koji je zaokružila bordo štiklama od baršuna s potpisom svog omiljenog dizajnera cipela, Christiana Louboutina.