SPREMNA NA SVE

Melania Trump ponovno briljirala: Neutralnu kombinaciju začinila jarko crvenim Louboutinkama i torbom

21.12.2019 u 20:40

Bionic
Reading

Nakon što je bila pratnja suprugu, američkom predsjedniku Donaldu Trumpu dok je on potpisivao dokumente u vojnom postrojenju Joint Base Andrews, Melania Trump s njim je, ali i 13-godišnjim sinom Barronom odletjela u Mar-a-Lago, gdje će obitelj Trump provesti božićne blagdane. Kako se ne bi trebala presvlačiti, američka prva dama odabrala je savršenu modnu kombinaciju, idealnu za službeno pojavljivanje, ali i putovanje

U predimenzioniranom krem kaputu s potpisom Burberryja, ispod kojeg je imala pulover i hlače iznad gležnja u istoj nijansi, Melania Trump samouvjereno je, baš kao i uvijek, u društvu svog supruga Donalda Trumpa stigla u vojno postrojenje Joint Base Andrews, gdje je američki predsjednik potpisivao dokumente 'National Defense Authorization Act for FY 2020'.

Efektan kaput, koji je tek naizgled prikrio njezinu liniju, bio je pun pogodak, a te neutralne tonove prva dama Amerike 'razbila je' štiklama Christian Louboutin i torbom, oboje u jarko crvenoj boji s kroko efektom. Zahvaljujući hlačama iznad gležnja, ali i jarko crvenim štiklama, dodatno su do izražaja došle njezine lagano preplanule noge.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Nicholas Kamm / AFP / Profimedia

Nakon obavljenog posla, Melania i Donald Trump zajedno su sa 13-godišnjim sinom Barronom odletjeli u Mar-a-Lago na Floridu, gdje će provesti božićne blagdane, a odjevna kombinacija, u kojoj je nastavila let avionom, pokazala se punim pogotkom.