ŽEŠĆI ZVUK

My Chemical Romance uskoro u studiju

05.01.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Gerard Way, pjevač i frontmen popularne američke grupe My Chemical Romance, razveselio je brojne fanove tog benda najavom skorog ulaska u studio i rada na novom albumu

Way, pjevač slavnog benda, rekao je za MTV.com da otkačeni dečki iz New Jerseyja planiraju zaokret na svom sljedećem glazbenom izdanju, nasljedniku megauspješnog albuma The Black Parade iz 2006.

Želimo na novom albumu ići u agresivnijem smjeru, jer smo na zadnjem albumu bili produkcijski ispolirani budući da smo bili inspirirani našim velikim uzorima, stadionskim bendovima iz 70-ih poput Queen. No sad bismo htjeli zvučati sirovije i žešće. Želja nam je postići tu 'live' vibru, odnosno zvuk koji je bliži koncertnom ozračju', kaže Way.

Frontmen ovog benda koji su mnogi kritičari označili kao 'emo', iako je Way nekoliko puta odbacio tu etiketu, još nije otkrio datum izlaska tog novog albuma.

Frank Ierogitarist My Chemical Romancea, ili kraće MCR-a,  ispričao je da je bend surađivao i na soundtracku filma 'Watchmen' te da momci jedva čekaju odlazak u studio i rad na novim pjesmama.

Inače, Way (31) se u rujnu 2007. oženio s Lyn-Z, također glazbenicom, članicom benda Mindless Self Indulgence, a sretni par očekuje svoje prvo dijete na ljeto ove godine.