SVE JE U TEHNICI

Može li žena doživjeti nekoliko orgazama uzastopno?

02.11.2010 u 12:00

Bionic
Reading

Koliko god nekim muškarcima bilo teško shvatiti, žena je sposobna doživjeti nekoliko orgazama zaredom, samo treba znati gdje, što i kada dodirivati

Mnogim muškarccima čak je i jedan ženski orgazam misterij. Međutim, u knjizi 'Good in Bed Guide to Female Orgasms' jasno se navodi da je žena sposobna doživjeti višestruke orgazme. Kako? Ovisi o njezinom partneru, odnosno o tome kako i gdje će je dodirivati.

'Kada se dogodi prvi orgazam, muškarci ne smiju stati. Trebaju samo malo usporiti i nikako ne smiju intenzivno dodirivati njezine osjetljive dijelove poput klitorisa, ali smiju ih dodirivati lagano i nježno. To se odnosi na ženske genitalije, grudi, vrat, obraze i uši. Nakon laganih dodira neka uslijede malo intenzivniji, a to će ženu dovesti do drugog orgazma', savjetuje autor knjige Emily Nagoski.

On tvrdi da je za ženu najteže dostići prvi orgazam, ali svaki idući puno je lakše postići. To je za muškarce dobra vijest, jer je očito da višestruki orgazmi kod žena nisu mit. Potreban je samo dobar ljubavnik, a zna se da praksa i vježbanje po tom pitanju čine čuda.