U ULOZI MODELA

Može li Vedran Ćorluka biti veći šminker?

21.05.2013 u 08:55

  • +2

Vedran Ćorluka za Galileo

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka u ljetnoj je priči hrvatskog modnog brenda Galileo predstavio niz zanimljivih stajlinga, od casual do klasičnog stila

Hrvatski modni brend Galileo predstavio je proljetno-ljetnu kolekciju 2013, osvježenu, sportski elegantnu, odjeću za svaku priliku. Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač moskovske Lokomotive Vedran Ćorluka pravi je izbor za suvremenog Galieo muškarca, a modna kampanja fotografa Gorana Matijašeca predstavlja ga u novom svjetlu.

'Predstavljamo odličnu kolekciju hrvatskog brenda Galileo. Oduševljen sam kvalitetom i dizajnom, a već sam na snimanju odabrao gotovo sve modele koje ću s radošću nositi ovog ljeta, ali i preporučiti Galileo kao pravi izbor mojim kolegama. Samo snimanje je bilo zabavno, a veseli me što sam upravo ja zaštitno lice Galilea kao hrvatskog modnog brenda', izjavio je Vedran Ćorluka.

Nogometaš je odličan izbor jer Galileo nudi niz sportskih outfita od polo majica do zanimljivih košulja za poslovne prilike. Vedran je za Jutarnji list otkrio kako je njegov moto kad se radi o modi - što jednostavnije, to bolje. Osim toga priznao je i kako mu je uvijek draže trgovine obilaziti u društvu djevojke Franke koju često pita za mišljenje.


Muškarci sve više pažnje posvećuju svom izgledu, stoga ni ne čudi činjenica da muška modna industrija pomno osluškuje potrebe i želje današnjeg suvremenog muškarca. Nova kolekcija predstavlja više od 150 modela košulja kratkog i dugog rukava, bilo da je riječ o business, casual ili ceremony programu. Košulje su kontrastnih orukvica, ovratnika i detalja na plaketi s gumbima.

Ljetna kolekcija predstavlja čak 26 modela polo majica, klasičnih, ali i proljetnih boja, s kontrastnim kragnama, karakterističnim Galileo grbovima i stikovima. Desetak modela hlača dolaze u urban sport stilu za mlađu populaciju, te classic za one u najboljim godinama. Novost koja dolazi s novom kolekcijom je nekoliko modela sportskih kupaćih hlačica. Nova kolekcija predstavlja i atraktivne mokasine koje dolaze u četiri ljetne boje.