NA VERSACE REVIJI

Monegaška princeza u nikad provokativnijem izdanju

23.09.2017 u 16:48

Bionic
Reading

Kada je pred fotografe, u pratnji tjelohranitelja, u srebrnoj haljini s prorezima na trbuhu stigla monegaška princeza, svi su ostali bez riječi. Zbog zaista smjele kombinacije, ostavile je sve bez riječi i zasjenila čak i supermodele 90-ih, koje su na Versace reviji trebale biti glavne zvijezde

Princeza Charlene od Monaka ovih je dana bila zauzeta odabirom savršenih odjevnih kombinacija u kojima se potom pojavila u Milanu, na Tjednu mode.

Princeza Charlene na Milano Fashion Weeku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

39-godišnjakinja je odavno pokazala da je velika ljubiteljica mode, stoga nikoga nije začudilo kada je zajedno sa svjetskim facama, poput glumice Cate Blanchett ili vozača Formule 1, Lewisa Hamiltona, zasjela u prve redove na revijama Armanija i Versacea.

I dok se za popodnevnu reviju Giorgia Armanija pred okupljenim fotografima prošetala u ležernom odijelu, za večernji je izlazak, na reviju u sjećanje na dvadesetu godišnjicu smrti Giannija Versacea, princeza je odjenula poprilično smjelu kombinaciju.

Riječ je o izazovnoj srebrnoj haljini koja je istakla sve njezine obline i pokazala savršenu figuru. Smjeli prorezi na struku i trbuhu pokazali su i djeliće kože, dok se donji dio haljine s jedne strane spuštao u trakama poput slapa sve do lijevog koljena, dok je kraći dio bio s desne strane.

  • +5
Princeza Charlene od Monaka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz srebrnu haljinu iskombinirala je i srebrne sandale, koje su joj zadavale popriličnu muku, te su fotografi uspjeli snimiti natiskane nožne prste, dok je, kako bi cijelu kombinaciju dodatno začinila, preko ramena zagrnula crnu kožnu jaknu.

Haljina je, očito, bila pun pogodak, jer su dan nakon Versace revije, strani mediji više pisali o princezi negoli o povratku supermodela 90-ih na modne piste.