NOVA BRAČNA KRIZA

Charlene i Albert od Monaka: Muke s blizancima

29.01.2017 u 19:40

Bionic
Reading

Prilikom posljednjeg pojavljivanja u javnosti na blagdan monegaške zaštitnice svete Devote 27. siječnja, monegaški kneževski par princeza Charlene i princ Albert imali su pune ruke posla sa svojim razigranim blizancima koji su na terasi palače napravili pravi show

Dvogodišnji monegaški blizanci Jacques i Gabrielle namučili su svoje roditelje na proslavi dana sv. Devote, zaštitnice Monaka, ne želeći pozirati u roditeljskom naručju okupljenim fotografima.

Bilo je jasno da Albert i Charlene teško izlaze na kraj sa svojim razigranim mališanima, no odgoj djece nije njihova jedina briga. Naime, francuski meidji natuknuli su nedavno kako kneževski par prolazi novu krizu u braku. Princeza Charlene 25. siječnja slavila je 39. rođendan, a princ Albert priznao je tada da rođendanske poklone za svoju suprugu kupuje u posljednji trenutak. Na pitanje koje osobine najviše cijeni kod Charlene, nije se puno trudio s odgovorom novinarima.

'Vrlo je fleksibilna', izjavio je Albert koji je svoju današnju suprugu upoznao prije 17 godina dok se ona profesionalno bavila plivanjem. Vjenčali su se 2011. Svjetski meidji više su pisali o nevoljama u njihovu braku i Albertovim aferama, nego o sreći i skladu kojih je u njihovoj ljubavi uvijek manjkalo.