ISKUPILA SE

Nikad bolje izdanje monegaške princeze

14.06.2016 u 10:36

Bionic
Reading

Monegaška princeza Charlene bila je glavna zvijezda na otvorenju 56. po redu televizijskog festivala u Monte Carlu, a prelijepom bijelom haljinom kao da se htjela iskupiti za nedavni modni kiks

Princeza Charlene došla je na otvorenje festivala u pratnji supruga, princa Alberta II, a dok je on nosio klasično odijelo, svi su pogledi bili uprti u bijelu haljinu koja je monegaškoj ljepotici stajala kao salivena.

Rezana poviše struka i A-kroja, haljina je imala izražen dekolte, ali i otvorena leđa. Klasičnu kreaciju princeza je obogatila s malo holivudskog glamura – nosila je skupocjenu dijamantnu ogrlicu s pripadajućim naušnicama i sve naglasila crvenim ružem na usnama.

Prije godinu i pol princeza od Monaka rodila je blizance, dječaka Jacquesa i djevojčicu Gabriellu, ali njezina je linija besprijekorna, kao da nije bila trudna. Iako je na crvenom tepihu bila okružena poznatim licima kao što su redatelj Danny Glover, glumac Jason Priestley i glumica Jane Seymour, Charlene je dominirala njime i pokazala da je onaj nesretni kombinezon samo jedan krivi odabir.

Inače uvijek u trendu i s odličnim stilom odijevanja, nedavno je Charlene odabrala loš kombinezon za dodjelu nagrada vozačima Formule 1 na Grand Prixu. Osim što je krojem bio potpuni promašaj, zbog pruga na hlačama, ali i epoleta na ramenima i džepovima, svi se odmah raspisali da lijepa princeza također izgleda kao da je sudjelovala u natjecanju. No ova bijela haljina toliko joj dobro stoji da je svima postalo jasno da se radi o otmjenoj princezi s puno stila.