OVAKO SE TO RADI

Kraljice modnih pista: Nakon 26 godina ponovno zajedno

23.09.2017 u 09:34

Bionic
Reading

Uz pjesmu George Michaela 'Freedom', povodom dvadesete godišnjice smrti slavnog talijanskog dizajnera Giannija Versacea, u zlatnim haljinama modnom pistom milanskog Fashion Weeka prošetala je slavna petorka - supermodeli koji su 90-ih godina vladale modnim svijetom

Punih 26 godina prošlo je otkako su zajedno pistom prošetale supermodeli 90-ih Cindy Crawford, Naomi Campbell, Helena Christensen, Carla Bruni i Claudia Schiffer. Neke nove djevojke su došle, uključujući i kćer Cindy Crawford, Kaiu Gerber, no ijedna od njih teško da će postići uspjeh kakav su imale ove ikone mode.

  • +3
Supermodeli 90-ih ponovno zajedno Izvor: Reuters / Autor: STEFANO RELLANDINI

Nakon što je na Fashion Weeku u Milanu predstavljena nova Versace kolekcija za proljeće ljeto 2018. godine, koju su nosile Gigi i Bella Hadid te Kaia Gerber, sve je u jednom trenutku stalo. Svjetlo se upalilo, a na pozornici se našlo pet supermodela u zlatnim haljinama.

Publika je naravno 'poludila' i nagradila velikim pljeskom supermodele 90-ih, a one su, kao da su još jučer šetale modnom pistom, pokazale svojim nasljednicama kako se to radi.

Uz pjesmu George Michaela 'Freedom', u čijem su se spotu i same pojavile, te zagrljene sa sestrom tragično preminulog dizajnera Giannija Versacea, Donatellom Versace, naklonile su se publici.

Na ovaj način Claudia, Cindy, Naomi, Helena i Carla, prisjetile su se na slavnog dizajnera, na dvadesetu godišnjicu njegove smrti. Sve one bile su izrazito bliske s Giannijem, a nakon njegove smrti nastavila je njegovati prijateljstvo s njima.

🛍 Já mám radši tuhle #versace #90s #models #fashion

A post shared by Karolína Krupková (@karolina_krupkova) on

Iako više nisu tinejdžerice, već žene u najboljim godinama, pokazale su da su i dalje suverene vladarice modnih pista, a na njihovom izgledu zavide im i njihove nasljednice.

George Michael: 'Freedom' Autor: Youtube